Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU

Kakve su se sve face okupile na hrvatsko-srpskom ručku!

Sportaši ručak Beograd Madera (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
06.09.2013.
u 17:14

U organizaciji Milojka Pantića u beogradskom restoranu družili su se Dejan Stanković, Ivica Šurjak, Damir Vrbanović...

Kakav je to "celebrity" dan bio u Beogradu. Niz poznatih faca stiglo je u glavni grad Srbije, kao da je stvar prestiža bila tko će se pojaviti na Marakani na kojoj je bilo 120 mjesta za delegaciju iz Hrvatske. Ostalih 39880 mjesta bilo je rezervirano za navijače Srbije. Madera, kultni beogradski restoran, bilo je glavno okupljalište. Za istim stolom, kao gosti komentatora Milojka Pantića, uz glumca Aljošu Vučkovića, sjedili su Hajdukove i Dinamove legende Ivica Šurjak i Boro Cvetković.

– Stigao sam automobilom, ovakva utakmica se ne propušta – rekao je Šurjak.

U Maderi je svoje mjesto našao proslavljeni srpski reprezentativac Dejan Stanković, bili su tu i neki članovi Izvršnog odbora HNS-a predvođeni Antom Kulušićem, svoj stol je pronašao i Tomislav Marčinko, pa najveći pojedinačni dioničar Hajduka Jako Andabak...

Izbornik Igor Štimac primao je čestitke za 46. rođendan, a svi su zaželjeli pobjedu nad Sinišom Mihajlovićem i Srbijom.

Jedan od glavnih likova beogradske parade bio je Zdravko Mamić. Okupirao je tiskovine, "vrištao" je iz svih novina. U jednima je savjetovao Vladi Srbije da spasi Crvenu Zvezdu, u drugima je govorio kako bi za trenera Dinama doveo Sinišu Mihajlovića, ali kako još nije vrijeme za to... Zasjenio je čak i najavljeni dolazaka Josea Mourinha i Romana Abramoviča, koji bi, kako pišu u Srbiji, trebao kupiti Crvenu Zvezdu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije