Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogu li izdržati?

Juventus lovi rekorde, najbolji su u Ligama petice

juventus
NPH/Pixsell
02.04.2012.
u 21:57

Nogometaši Juventusa protiv Napolija upisali su treću pobjedu zaredom bez primljena pogotka.

Nogometaši Juventusa su jučerašnjom pobjedom u derbiju protiv Napolija 3:0, vodećem Milanu došli na samo dva boda zaostatka i tako su utrku za naslov prvaka učinili krajnje neizvjesnom. To je ujedno bila i treća pobjeda Juventusa zaredom bez primljenog pogotka. Uz Napoli, bez primljenog pogotka pobjeđivali su Inter i Fiorentinu, a u te tri utakmice su zabili ukupno 10 golova. Torinska \"Stara dama\" je inače jedina momčad u ligama  Petice koja je bez poraza u svim utakmicama, a primili su i najmanje golova, samo 17.

- Svi u klubu  vjeruju u  \"scudetto\". Radimo  na tome, a posebne pohvale želim uputiti našem trener Antoniju Conteu koji radi fenomenalan posao - rekao je Arturo Vidal, strijelac drugog pogotka na utakmici.
 
 Pobjeda protiv Napolija mora biti na ponos Juventusu jer se radi o odličnoj momčadi koja je dobro igrala u Ligi prvaka i koja napreduje pod Mazzarrijevim vodstvo - kazao je trener Juvea Antonio Conte te dodao:

 - Ponosan sam na svoje igrače, poboljšavaju se i po pitanju psihičkog pristupa. Pokušat ćemo iskoristiti svaki novi kiks Milana, iako je sve u njihovim rukama. Osim toga, imaju najbolji igrački kadar s kojim su ostali prvi unatoč brojnim ozljedama.

Nastavi li Juventus svoju čudesnu seriju do kraja prvenstva (sedam kola do kraja) i ostane neporažen, bit će uz Perugiju (sezona 1978/79) i Milan (1991/92) jedina momčad u Serie A s takvim učinkom. Podsjetimo da Juventusa još očekuje i finale Kupa u Rimu i novi okršaj s Napolijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije