Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara dama opet jaše

Juventus bez problema protiv Fiorentine, remi Lazija i Napolija

Mirko Vučinić
Reuters/Pixsell
09.02.2013.
u 20:12

U pobjedi 2:0 nad violama u sklopu 24. kola talijanske Serie A, pogotke su postigli Vučinić i Matri

Tri je domaće utakmice trajala suša u Juventusu, no taj mini-niz bez pobjede Stara dama prekinula je uvjerljivom predstavom protiv neugodne Fiorentine. Torinski je klub u 24. kolu talijanske Serie A pobijedio 2:0, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih 45 minuta. Vučinić je zabio pogodak za 1:0 u 20., a vodstvo je povećao Matri u 41. minuti. U nastavku utakmice crno-bijeli samo su čuvali stečenu prednost i zasluženo osvojili tri boda koja su im privremeno dala šest bodova viška u odnosu na prvog pratitelja Napoli, koji je nešto kasnije igrao svoj susret s Laziom u Rimu.

A ishod te utakmice išao je na ruku aktualnom prvaku Juventusu. Jer se remijem Lazija i Napolija (1:1) ona privremena prednost od šest bodova pretvorila u nešto trajniju od pet bodova. Lazio je vodio od 12. minute golom Floccarija, ali je Campagnaro spasio bod drugoplasiranom Napoliju pogotkom u 87. minuti.

Poredak: Juventus 55, Napoli 50, Lazio 44, Milan 40(-1), Inter 40(-1), Fiorentina 39...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije