Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVCI O AUSTRIJI

Jurčić: Očekujem da nas pet tisuća BBB-a odnese do Lige prvaka

Kruno Jurčić (1)
Borna Filić/Pixsell
09.08.2013.
u 14:06

– Izvukli smo protivnika koji je osvojio više od 50 trofeja u Austriji. To je klub velike tradicije. Respektiramo ih, ali ovisimo isključivo o sebi – rekao je Jurčić.

Dinamo je doznao protivnika u playoffu Lige prvaka. Bit će to Austrija iz Beča koju vodi Nenad Bjelica.

– Izvukli smo protivnika koji je osvojio više od 50 trofeja u Austriji. To je klub velike tradicije. Respektiramo ih, ali ovisimo isključivo o sebi. Kada smo postali nositelji, više nije toliko bitno koga ćemo dobiti nego da moja ekipa raste – rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.

Bojite li se nereda zbog blizine Beča?

– Kakvi neredi? Očekujemo da nas pet tisuća BBB-a odnese do pobjede i da proslavimo ulazak u Ligu prvaka.

Josip Šimunić sjeća se Nenada Bjelice iz igračkih dana.

– Igrao sam s njim u Portugalu na Europskom prvenstvu. Odličan je igrač i čovjek pa mi je drago da je trener velike ekipe. Želim mu puno sreće u Europskoj ligi jer mi idemo u Ligu prvaka – kaže kapetan Dinama.

I Jerko Leko poručuje da je Dinamo favorit.

– Sve smo bolji i idemo po treći nastup u Ligi prvaka zaredom. Cijenim Austriju, ali smo mi favoriti i tako se moramo postaviti – kaže Leko.

>> Dinamo protiv Austrije u četvrtom pretkolu Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije