Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJE 9000 €

Jurčić: Ne igramo za premiju nego za svoju čast

kruno jurčić (1)
Igor Kralj/Pixsell
03.12.2012.
u 15:22

– Mogu jamčiti, svaki će moj igrač potrošiti sve svoje kapacitete, fizičke i psihičke, na ovoj utakmici – tvrdi trener Dinama

Krunoslav Jurčić nastavlja tamo gdje je stao u Ligi prvaka, u prosincu prošle godine oprostio se od ovog natjecanja, dobio porciju od Lyona, a onda i "pakrački dekret" Zdravka Mamića. Godinu kasnije pokušat će ponovno. Možda je doista i vrijeme da plavi uhvate nekakav plijen. Doduše, neće to biti pet bodova kako im je prije godinu dana prognozirao Jose Mourinho. I sad imaju pet poraza i gol-razliku 0:13.

– To nije realno, ni stanje bodova ni gol-razlika jer Dinamo je imao prilika. No opet ću govoriti o vremenu, da je jedan čovjek imao priliku voditi momčad u Ligi prvaka da dobije iskustvo. No onda je novi čovjek krenuo u to novo natjecanje. Ne mislim da sam ja trebao biti taj, ali svakako bi trener koji je skupio iskustvo u Ligi prvaka u drugoj godini imao nekakvu prednost, nešto naučio, kao što uče i igrači – kazao je Jurčić.

Izvršni predsjednik Zdravko Mamić navodno je obećao lijepe premije (spominje se 9000 eura po igraču) pobijede li plavi.

– Nisam za to čuo, ali to i nije važno. Znate, mi sad igramo za svoj obraz, za obraz kluba, za ovo ime koje nosimo. I nikakav novac ne može nam značiti koliko bi značila pobjeda. I mogu jamčiti, svaki moj igrač potrošit će sve svoje kapacitete, fizičke i psihičke, na ovoj utakmici – tvrdi trener Dinama.

Ante Čačić dosad je pokušavao defenzivom nešto napraviti i to nije prošlo, možda se Jurčić odluči za ofenzivu.

– Ne mogu reći da ćemo biti ofenzivni, ali bit ćemo čvrsti i svakako ćemo tražiti gol jer želimo pobjedu.

Kijevljani su i krizi, a ovo im je zadnja utakmica i mogli bi glavama već biti na odmoru.

– Ne volim kad je zadnja utakmica europska i nakon toga su igrači slobodni, ali Kijevljani su veliki profesionalci i ne pije vodu priča da će glavama biti na odmoru. Najveću krizu imali su prije smjene trenera, pa nešto manju kad je Blohin bio u bolnici, u ovom trenutku kriza im je manja nego u bilo kojem trenutku ove polusezone. Znam sve o njima, kako sam bio u reprezentaciji, puno sam razgovarao s Vukojevićem i Kranjčarom, gledao sam i videozapise.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
19:37 03.12.2012.

I u vrijeme Canjuge su BBB bili nezadovoljni.

BI
bilikamen
19:46 03.12.2012.

Jurčiću, neznam zašto poslije svake tvoje izjave dobijem proljev. ti češ iz dinama izletjeti prije nego što si uletio.

MI
mirko0410
17:07 03.12.2012.

Nekad je Dinamo od Canjuge i Prosinečkog na -11 sat i pol prije Olimpiakosa imal puni stadion, ali onda nismo bili export-import poduzeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije