Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret derbiju

Jozinović: Dinamo je favorit, ali nas podcjenjuje i to nam je šansa

'26.08.2012., Stadion Poljud, Split - MAXTV Prva liga, 6. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Mijo Caktas i Goran Jozinovic. Photo:Tino Juric/PIXSELL'
Tino Juric/PIXSELL
12.09.2013.
u 12:37

- Soudani je jedan od najboljih igrača Dinama, ali nije on jedini. Ima još odličnih pojedinaca poput Sammira i Šimunića

Goran Jozinović, jedan od najsrčanijih igrača Hajduka, poput većine njegovih suigrača jasno je prognozirao očekivanja u derbiju s Dinamom. Bijeli žele bodove, neće se predavati, ali svjesni su da je Dinamo favorit.

- Očekujemo zanimljivu utakmicu, igraju dva najveća kluba. Provlači se da je Dinamo favorit, to znamo, to priznajemo, ali na Poljudu to neće igrati. Dinamo ima igračku kvalitetu na papiru, no mi iza sebe imamo odlično ozračje na stadionu i to će nam dati snagu - kazao je Jozinović.

Njega čeka velika bitka sa Soudanijem za kojeg se kaže da je jedan od najboljih stranaca, koji je igrao u Hrvatskoj.

- Soudani je jedan od najboljih igrača Dinama, ali nije on jedini. Ima još odličnih pojedinaca poput Sammira i Šimunića, ne možemo se mi fokusirati na jednog igrača. Svi moramo biti maksimalno fokusirani, samo tako možemo pobijediti Dinamo - kaže Jozinović.

Iz Maksimira stižu jadikovke kako zbog reprezentativnih utakmica momčad nije mogla biti na okupu.

- Iskusan je Ivanković, to je traženje alibija. Oni se dobro poznaju, profesionalci su, to mi više slični na pilu naopako - smatra Jozinović.

A ova priča iz Hajduka, je li to pila naopako? Svi igrači govore kako je Dinamo bolji, da je favorit.

- Gledamo realno, u igračkom smislu su kvalitetniji. Mi smo mladi, talentirani, nema izgrađenih igrača. Pa, par juniora će igrati derbi, nije to naša pila naopako. Ove smo sezone pokazali da se može vjerovati u nas. Iz Dinama govore da respektiraju ime Hajduk, a ne spominje se igrače, to osjećamo kao potcjenjivanje, ali to nam ide u prilog - zaključio je Jozinović.

A stopera Gorana Milovića kapetan Mario Maloča označio je kao mogućeg strijelca.

- Neka me kapetan pohvalio, to je čast. Ma, bitno je da bilo tko zabije, da mi zabijemo gol. Potrudit ću se svim silama postići gol, ali svjedeno je zabiti. Mogu oni sami sebi zabiti što se mene tiče - rekao je Milović.

Hajdukovoj obrani prijetit će pravi arsenal napadača.

- Razigrao se Beqiraj, nije ga bilo u početku sezone. Dodatno je motiviran da dokaže kako je prijašnji trener bio u krivu, on bi mogao biti velka opasnost. Imaju jaka krila u Soudaniju i Fernadesu, pa Čop... Ali, mi igramo na svom terenu, i nas će se nešto pitati - kazao je Milović.

>>Addy sigurno propušta derbi, tisuću Boysa u Split

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije