Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio ga pritisak

Jovanovićeve suze nakon poraza: Šarapova? A kako ta izgleda?

bojan jovanović
Robert Anić/Pixsell
31.07.2012.
u 14:59

U 1. kolu olimpijskog turnira u disciplini floret izgubio je od Meksikanca Gomeza zlatnim tušem.

Hrvatski mačevalac Bojan Jovanović u Londonu nije mogao sakriti suze i razočaranje nakon poraza u 1. kolu olimpijskog turnira discipline floret. Protiv Meksikanca Danijela Gomeza imao je vodstvo 9:5 i 10:7, uspio je preokrenuti 11:13 u 14:13. Nedostajao mu je samo bod za pobjedu, a onda je Meksikanac postigao tuš 17 sekundi prije isteka vremena za 14:14. U dodatnoj minuti Meksikanac je osvojio zlatni tuš i pobijedio.

– Peru me emocije. Sretan sam što sam bio na Olimpijskim igrama, a nesretan što sam izgubio dobiveni meč. Kod 9:5 morao sam biti više strpljiv. Kod 14:13 bio sam pak previše pasivan, čekao sam kontranapad, svoj najjači adut, ali nisam ga dočekao. Znao sam da mi je navala slabije od njegove, a opet me je nadmudrio u dodatnoj minuti – rekao je kroza suze Jovanović.

Pritisak je bio očigledno prevelik.

– Jest. Odjednom su se mediji počeli zanimati za mene. U olimpijskom selu malo je napeta situacija kod nas jer još nitko nije osvojio medalju. Mislio sam da možda mogu ja. To me ponijelo. Ovo na planši jednostavno nisam bio ja. Loše, loše je sve to ispalo – rekao je Bojan.

Je li uspio spavati noć uoči nastupa?

– Jesam. To je bio problem. Jer da nisam mogao spavati, to bi bio dobar znak. Ovako, idem doma – rekao je Jovanović.

Ostat će uspomene.

– Da, slikao sam se sa košarkašem Parkerom, rukometašem Karabatićem. Čuo sam da je bila gužva oko Šarapove u restoranu. Ja je sigurno ne bih tražio autogram. Ne zato što mi je to ispod časti nego ne znam kako izgleda – zaključio je Jovanović.

Ključne riječi

Komentara 8

NE
Nemgur
15:29 31.07.2012.

...slušam na radiju njegovog trenera...te je krivo neiskustvo (pa da, Meksikanac je s 22 godine već na svojoj šestoj Olimpijadi), te je bilo previše gledatelja (opet meksikancu to ne smeta jer se,navodno, on uvijek takmiči na stadionu pred 65000 ljudi), te su bili nervozni i onda, fala Bogu, na kraju kaže da su i prije borbe meksikanca pomnožili s nulom jer "nije u našem rangu"...mamlazi, jednom u životu imaju šansu i onda su bahati i napuhani...

DU
Deleted user
16:34 31.07.2012.

Mislim ni da sam "novinar" ne zna što je to zlatni tuš..

MO
mousezg
15:17 31.07.2012.

izgubio je "zlatnim tušem " ???? ok, malo je pervezno to mačevanje, nije li ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije