Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN HNS - MZOŠ

Jovanović HNS-u: Umjesto da pišete pamflete, počnite raditi

Željko Jovanović
Slavko Midzor/PIXSELL
26.02.2013.
u 19:27

Jovanović je kazao da je održan niz sastanaka o osiguranju uvjeta za prevenciju nasilja i huliganizma na stadionima, što će s ponosom prezentirati svima, pa i Uefi

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović priopćenje HNS-a (niže u tekstu) nazvao je licemjernim i demagoškim. Podsjetimo, Izvršni odbor HNS-a oglasio se u vezi s pismom Michela Platinija koje je uputio premijeru Zoranu Milanoviću u vezi s problemom nasilja na tribinama.


– Što se tiče pamfleta HNS-a, suvišan je bilo kakav komentar. Onaj tko ga je napisao, nije za dijalog, nego prodaje licemjerje, maglu i demagogiju. Tako se ne rješavaju problemi. Ništa se sadržajno nije promijenilo u HNS-u, ali mi ćemo i dalje inzistirati na poštivanju i provedbi zakona jer je to jedini način prevencije nasilja, huliganizma i svih nepravilnosti. HNS umjesto da piše pamflete treba početi raditi – kazao je ministar Jovanović, a prenosi Hina, dodavši kako su Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, policije i pravosuđa odradila niz sastanaka o osiguranju uvjeta za prevenciju nasilja i huliganizma na stadionima, što će s ponosom prezentirati svima, pa i Uefi.

 

Ključne riječi

Komentara 18

PA
pancho53
19:54 26.02.2013.

Dr.Hanibal Lester.

Avatar Vlasic
Vlasic
20:04 26.02.2013.

Jovanović je zreo za psihijatriju.

TT
tTony
22:10 26.02.2013.

ministar znanosti obrazivanja i sporta sad mi je sinulo zato te stalne promjene fali mu triba to priblizit yugu da smo sta slicniji uzalud se trudi ne popustajte ni pedlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije