Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Jelušić: Prešla sam 2600 km zbog tri dana treninga

Ana Jelušić
Marko Lukunić/PIXSELL
11.11.2009.
u 08:23

Premda je skijaška sezona službeno počela veleslalomom potkraj listopada u Söldenu, hrvatski skijaši pravim početkom sezone smatraju slalome u finskome Leviju koji su na rasporedu ovaj vikend.

U subotu će ondje na stazu Ana Jelušić, Nika Fleiss i Matea Ferk. Zbog nastupa skijaša u Europskom kupu, na konferenciji za novinare bile su samo skijašice koje putuju danas. Nika Fleiss sretna je što je zdrava, baš kao i Matea Ferk koja je, nakon dvije sezone, napokon bez dijagnoze.

– Zdrava sam već dva i pol mjeseca, toliko već nisam imala krizu imuniteta koja me muči posljednje dvije godine. Čini se da sam najzdravija od nas tri ovdje. Osjećam se bolje nego ikad, i tjelesno i psihički. Samo da potraje – klicala je Nika.

Ana Jelušić je posljednja dva tjedna imala ozbiljnih problema s leđima:

– Samo dan nakon Söldena ukočila su mi se leđa, tjedan dana bila sam ukočena, pa sam izgubila 10 dana priprema. Onda smo skoknuli do Hamburga gdje sam trenirala u dvorani. To je goli led, kao za hokej, staza od tridesetak sekundi, pa je frekvencija rada bila velika. No, i sam put bio je naporan jer smo u automobilu tamo i natrag prešli 2600 kilometara. Skijaši, Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim i Dalibor Šamšal, put Levija krenut će sutra jer nastupaju u nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije