Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Jelušić: Ovo je definitivni kraj, zdravlje mi je najbitnije

\'09.11.2010. Zagreb - Na konferenciji za tisak Hrvatskog skijaskog saveza potpisan je novi sponzosrki ugovor sa Raiffeisen grupom.Ana Jelusic Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/PIXSELL
14.04.2012.
u 11:53

Ana je skinula pancerice, a karijeru završava nakon što se zdravstveni problemi s astmom u godinu dana nisu poboljšali. Uspjeh karijere imala je 2. mjestom na Sljemenu, a za 19 stotinki izmakla joj je medalja na SP-u iste te 2007. godine...

Mama dođi, da se zajedno fotografiramo, ovo je zadnje, za kraj..., pozivala je Ana Jelušić (25) majku pred kamere. Gospođa Adriana stala je uz kćer, nasmijana od uha do uha, ponosna na svoju nasljednicu, koja je od anonimne dvogodišnje djevojčice na skijama postala ozbiljna djevojka iz svjetske skijaške elite, s diplomom nadohvat ruke i zavidnom međunarodnom karijerom koja je čeka.

Usto, ta svima simpatična djevojka koja sama kroji svoj uspjeh, majci rado posudi i mali plavi automobil...

- Skijaška karijera je gotova, vrijeme je da krenem drugim putevima. Iako sam lani zaista uzela godinu dana kao pauzu, shvatila sam da mi je zdravlje ipak važnije, odustajem... Dva tjedna, koliko sam ove godine bila bolesna, u usporedbi sa šest mjeseci bila na pumpicama, inhalatorima, kad nisam mogla ni disati, ne mogu se mjeriti... Više se neću gušiti! - kazala je Ana, koja se desetak godina borila s astmom.

Za razliku od mnogih sportaša, koji se "izgube" nakon karijera, mnogi otvore kafiće, te više ne znaju što će sa sobom, Ana ima impresivni plan.

- Preselila sam se prije mjesec dana u Lausannu, otvorio mi se potpuno drugačiji svijet i ono najvažnije, dobila sam stalan posao, radit ću ljeti za Međunarodni olimpijski odbor na programima za bivše olimpijce, a zimi za FIS kao medijski koordinator za alpsko skijanje. Ostajem ipak uz stazu, tamo gdje se najbolje osjećam! Sretna sam...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar that_good
that_good
13:44 14.04.2012.

Zdravlje najbitnije a sinoc se hranila u mcdonaldsu sa starom...cccc...sretno ANA !!

Avatar Nikad robom
Nikad robom
13:45 14.04.2012.

pametna cura...

AA
aaaaaaaaaaaa
14:57 14.04.2012.

Poznavajuci to jednostavno stvorenje od malih nogu svojom voljom,radom i disciplinom postigla je onoliko koliko joj je dopustila astma.Zelimo joj svu srecu svijeta u prekrasnoj zemlji Svicarskoj i ostvarenje svih ciljeva kako u poslovnom tako i privatnom zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije