Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Jelušić i bez skija ambasadorica na ZOI mladih 2012.

'17.08.2011. Rijeka - Skijasica Ana Jelusic na lukobranu Mololongo ispred rijecke luke. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
02.09.2011.
u 15:21

Iako više ne skija aktivno, a pitanje je hoće li se sljedeće godine uopće vratiti na snijeg, Međunarodni olimpijski odbor uvrstio je 24-godišnju Riječanku u program “Mladi ambasadori”

Ana Jelušić skinula je pancerice zbog astme najmanje na jednu sezonu, ljeto je umjesto na treninzima provela s Janicom Kostelić vozeći se automobilom po SAD-u, prije nekoliko dana okušala se u Rijeci na reviji kao manekenka, završava studij na Poslovnoj akademiji u Rijeci, a početkom sljedeće godine bit će i ambasadorica prvih Zimskih Olimpijskih igara mladih.

Iako više ne skija aktivno, a pitanje je hoće li se sljedeće godine uopće vratiti na snijeg, Međunarodni olimpijski odbor uvrstio je 24-godišnju Riječanku u program “Mladi ambasadori”, gdje će joj društvo među ostalih 39 ambasadora igara praviti Lindsey Vonn i Benjamin Raich.

Igre će se održavati od 13. do 22. siječnja u Innsbrucku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije