Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Jelavić drugi najučinkovitiji, zabija svakih 100 minuta

nikica jelavić (1)
PA/Pixsell
24.04.2012.
u 11:37

Nakon što je s dva gola šokirao Manchester United, engleski mediji puni su hvale za Nikicu Jelavića. Izračunali su da je drugi najučinkovitiji napadač u Premijernoj ligi

Vodeći je Cisse iz Newcastlea kojemu za svaki gol treba 68 minuta, a Nikici treba okruglih 100.

The Guardian ga je proglasio igračem utakmice i dao mu je ocjenu 8,7, a nogometni portal Goal.com, britanska TV-postaja BBC i američki ESPN uvrstili su ga u momčad kola, zajedno s klupskim suigračima Hibbertom i Fellainijem, a društvo u momčadi kola mu još u napadu prave Sergio Agüero i Wayne Rooney.

Momčad kola prema Goal.comu: Čech – Hibbert, Kompany, Cahill, Clichy – Fellaini, Cabaye, Taarabt – Agüero, Rooney, Jelavić.

Otočki mediji ističu da je Jelavić zajedno s Fellainijem zagorčao život Unitedu u borbi za naslov prvaka, koju vodi s gradskim rivalom Cityjem. Komentator BBC-a Garth Cooks ističe da je Jelavićeva igra bila prepuna kreativnosti i vještine. Ugledni Guardian u komentaru utakmice hvali Jelavića kao igrača koji Evertonu može dati nešto što bi mu moglo ublažiti gorčinu nakon što ga je ljutiti rival izbacio iz kupa – da na ljestvici ostane ispred svog gradskog suparnika Liverpoola.

“S Jelavićem Toffees imaju napadača u fantastičnoj formi, koji im to može omogućiti.” I menadžer David Moyes istaknuo je nakon utakmice velike Jelavićeve zasluge za preokret i rekao da se jako ponosi igrom svojih igrača nakon bolnog poraza u polufinalu FA kupa.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:21 24.04.2012.

i nosonja modrica su uvrstili, ali ko nosaca kopacki i torbi sa dresovima, ahahaaaa. sto je. niste ga odavno nikome prodali za 30000000000000.00000000000000 funti, ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije