Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Jarni: Mourinhova taktika bila je loša za Ronalda

\'13.08.2010.,Kranjceviceva,Zagreb - Odigrano je 4. kolo 1. HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Istra 1961 . Trener Istre Robert Jarni utakmicu je dozivljavao jako emotivno te ga je na kraju glavni suda
Jurica Galoic/PIXSELL
18.04.2012.
u 07:59

Pristaše Reala, a među njima je i naš proslavljeni reprezentativac koji je igrao za Madriđane, teško su živjeli nakon poraza u Münchenu

Bayern je slavio sa 2:1, a Jarni, unatoč tome što mu srce kuca za Real, smatra da je to bilo zasluženo.

– Bayern je bolje djelovao na terenu, Heynckes se opredijelio na kontre i polukontre, čuvao je prostor i takva igra urodila je plodom. Zaslužena pobjeda Bayerna, nema dovojbi – kaže Jarni.

Ima dosta primjedi na Realovu igru.

– Bespotrebno su, umjesto pas igre, igrali na duge lopte, koje su bile neprecizne, imali su niz netočnih dodavanja. Takav način igre nije odgovarao Cristianu Ronaldu, to se vidjelo, a kada on nije na nivou, onda ni Real nije pravi. Začudilo me i to što Mourinho nije ranije izvadio Ozila, koji je često griješio u predaji, Khedira nije bilo nigdje, a Kaka je ostao na klupi. Ta zamjena Marcelo – Ozil malo mi je čudna – rekao je Jarni.

Utakmica se, po Jarniju, riješila u posljednjih pola sata.

– Tada je Real fizički pao i to me dosta brine.Bayern ih je pregazio snagom. Vidi se da su Nijemci sve karte bacili na Ligu prvaka, a Realu tek slijedi utakmica s Barcelonom, pa onda opet Bayern. Prije ove utakmice smatrao sam da su šanse za prolaz 60:40 za Real, sada je to 50:50. Ne mijenja mnogo na stvari tih 2:1, ista utakmica u uzvratu bi bila i da je ostalo i 1:1 – zaključio je Jarni, uz primjedbu da nijedna od dviju spornih situacija nije bila za najstrožu kaznu.

Komentara 20

BA
balic
08:48 18.04.2012.

ha ,Real porazen jer im najskuplji igrac nije bio na nivou Kad njemu neide onda neide cijeloj ekipi..prvo poluvreme su bili dominantniji od Bayerna,ali su pali nakon pogotka koji je ustvari da suci nisu spavali postignut iz ofsajda... I ove ove suce (Engleze ) trebalo bi na dodatno skolovanje slati...Bilo je navlacenja na jednu stranu.. Vise me publika fascinirala....To je navijanje a ne balkan bakljada...

DR
drznedaj
08:57 18.04.2012.

E ovaj Jarni, pa jedino Ozil je i bio nositelj igre Reala. Tek kad je on izasao se sve raspalo.

Avatar balen
balen
08:25 18.04.2012.

\"Veliki stručnjak\" R.Jarni je ustvrdio da se Bayern orjentirao na kontre i polukontre! Čista glupost! Pa Bayern je imao veći posjed lopte (54:46%)i više udaraca na gol (10:6). Ukratko, bili su dominantni! Jarni zbilja priča bez veze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije