Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE KONKURENCIJE

Janka: Ivica Kostelić za sve nas ovaj je put bio prejak

\'Croatia\'s Ivica Kostelic celebrates his victory during the podium ceremony of the FIS World Cup Men\'s Super combined in Wengen on January 14, 2011.     AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF\'
AFP
14.01.2011.
u 21:57

Aksel Lund Svindal i Carlo Janka, Ivičini ponajveći suparnici u borbi za Svjetski kup, Kosteliću su priznali da je bio nepobjediv.

I dok se Svindal Hrvatu naklonio u ciljnoj areni, Švicarac Janka mu je to priznao verbalno:

– Ivica je danas bio prejak za sve nas. Ja sam i te kako sretan s drugim mjestom.

Pitali su novinari Ivicu kakvi su izgledi da pobijedi i u današnjem spustu, u kojem ima startni broj dva.

– Najbolji mi je plasman ovdje 20. mjesto, to bi bila znanstvena fantastika.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:54 14.01.2011.

Bravo Ivica, Janica i tata-mata Gips! Vi ste svjetski skijaski fenomen! Sada nakon Janice Legende imamo i Ivicu Hrvatsku skijasku Legendu! Samo nam nastavite pobjedjivati uz Hrvatski barjak i Hrvatsku himnu, a ovi jadnici kao DŠ... nek se i daljelje grizu! Jadnici, umjesto da nadju kakav traktor za jos jednu \"Traktorijadu\" oni gube vrijeme na ovim Hrvatskim novinama, grickaju mu-da i prosipaju žuć! Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije