Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako tko zna, ona zna

Janica: Jednom kad ode koljeno, ta priča nikad ne završava...

'23.02.2011., Westgate, Zapresic - Konferencija za medije Ivice Kostelica i Natka Zrncica-Dima ispred ducana Hervis. Ivica i Janica Kostelic.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
18.12.2012.
u 08:42

"Svaki posao, sve stvari na svijetu imaju svoje pozitivne i negativne strane pa tako i skijanje. Sreća i nesreća su susjede, tako kažu. Nadam se da će Ivici sad doći ova druga susjeda...", piše naša skijaška kraljica na svom blogu.

Naša skijaška kraljica Janica Kostelić oglasila se na svojoj službenoj stranici novim unosom, a dio njezina teksta odnosi se upravo na probleme brata Ivice s koljenom pa vam njena razmišljanja donosimo u cijelosti:

"Hej svima. Evo, ne javim se nekoliko dana, a toliko toga se dogodi... Na žalost, ovaj puta i ne baš puno dobroga, ali, to je život, i sigurna sam da će brzo doći i puno lijepih vijesti.

Natko je, na žalost, ipak morao na operaciju, iako nam se činilo da je u pitanju manja ozljeda. No, sad je najbitnije da se dobro oporavi, kvalitetno napravi rehabilitaciju kako bi kasnije imao što manje problema i bio spreman za sljedeću, olimpijsku sezonu. Sad je ona ipak u prvom planu.

Ivicu je, kao što znate, 'uhvatilo' koljeno, ali on i koljeno su vam kao prst i nokat. Odnosno, bolje rečeno - skijanje i koljeno su kao prst i nokat i kad jednom imate takvu ozljedu, ta priča nikad nekako ne završi. Svaki posao, sve stvari na svijetu imaju svoje pozitivne i negativne strane pa tako i skijanje. Sreća i nesreća su susjede, tako kažu. Nadam se da će Ivici sad doći ova druga susjeda...

Prije povratka doma sad imamo još dvije tehničke discipline, i želimo to što bolje, ali i čim prije odraditi, kako bi što prije došli doma. Tome se svi jako veselimo, jer već stvarno dugo nismo bili doma, a još sve to pospješuje što je i Božić i imamo se stvarno čemu veseliti. Čeka nas fina mamina kuhinja, puno lijepih običaja koji dolaze uz Božić, a uz sve to ćemo još uspjeti i trenirati kod kuće na Sljemenu. Pa kud ćeš bolje od toga?

Nadam se samo da neće zatopliti i tako otežati posao organizatorima koji već naveliko rade na Vip Snježnoj kraljici kako bi svim natjecateljima i sudionicima tog događaja bilo sve kao u bajci."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije