Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRO UOČI POLJUDA

Ivković: Zbog Brbićevih izjava odbijam nagradu 'Tomislav Ivić'!

Tomislav Ivković
Luka Stanzl/Pixsell
25.10.2013.
u 15:13

- Zaboljela me Brbićeva izjava da je Lokomotiva privilegirana. I zato ne želim primiti nagradu "Tomislav Ivić", koju su mi trebali u subotu uručiti splitski novinari – rekao je Ivković.

Burna je bila konferencija za novinare Lokomotivina trenera Tomislava Ivkovića uoči gostovanja u Splitu! Najprije je, ponukan nevjerojatno stupidnom i zločestom izjavom Povjerenika za suđenje Prve HNL, Ivana Peraića, da je za splitski derbi delegirao suca Brunu Marića \"jer ga nije šteta potrošiti\"(!?), Ivković rekao:

- Peraić mora dobiti \"peraju\" iz hrvatskog nogometa! Takvi ljudi nanose zlo nogometu, takva je retorika nedopustiva i sve nas dovodi u situaciju da sumnjamo u svačije poštenje i držimo se teorija zavjere da su pogreške namjerne! Ne želim u to vjerovati. Možete zamisliti kako je sad sucu Bruni Mariću, pa čovjek u onom paklenom ambijentu neće imati pravo ni na najmanju pogrešku, a to je nenormalno! Ako već bude griješio, želio bih da radije pogriješi na našu štetu, nek\' dosudi tri 11-erca za Hajduk, nek\' im pusti dva gola iz zaleđa, neću mu ni riječ prigovoriti – govorio je u jednom dahu Ivković i pojasnio:

- Čelnici Hajduka mogu pričati što hoće, ali zaboljela me Brbićeva izjava da je Lokomotiva privilegirana. Istina je da smo privilegirani samo u smislu što živimo na Kajzerici i redovno primamo plaće i premije. Ali, ako je mislio na privilegij kod sudaca, onda to znači da moj rad, kao i rad mojih igrača ne vrijedi ništa, pa stoga ništa ne vrijede ni nagrade i priznanja koja smo zaslužili. I zato ne želim primiti nagradu \"Tomislav Ivić\", koju su mi trebali u subotu uručiti splitski novinari. Zbog takvih se izjava osjećam ponižen – rekao je Ivković.

Kakvu Lokomotivu možemo očekivati u Splitu?

- Hrabru i agresivnu! U Maksimiru smo izgubili protiv Hajduka, zato jer smo se ponašali kao da smo mi Hajduk, a oni su igrali kao da su Lokomotiva! E, sad neće biti tako. K tome, nismo mi nikakvo \"janje za klanje\" i ne dolazimo uveličati feštu Torcide, nego dolazimo na Poljud po bodove – jasan je bio Ivković.

>> Tudor: Uvjeren sam da će Bruno Marić odsuditi odličnu utakmicu

>> Vrbanović: Brbić radi tradicionalni Hajdukov pritisak na suce!

>> Brbić ljutit: Političko sljepilo je delegiranje Bruna Marića

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije