Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI NA ''KRALJICI''

Ivicu gledali i predsjednik Josipović, Balaban, Ladić...

sljeme, političari (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/25
05.01.2012.
u 19:30

Ove godine među publikom su se našli Indira Vladić, Korana Gvozdić, Ivana Brkljačić, Mario Valentić, Antonija Šola...

U puno većem broju nego na ženskom izdanju sljemenskog slaloma poznata su se lica natiskala na tribinama na muškoj utrci. Neki su već znani ljubitelji skijanja, neki su samo došli vidjeti Ivičin novi lov na krunu i najbolje svjetske skijaše na djelu.

Bili su tu stari gosti poput, primjerice, Milana Bandića, Zlatka Mateše i Dubravka Šimenca, no vidjela su se i neka nova lica.

Ove godine među publikom su se našli Indira Vladić, Korana Gvozdić, Ivana Brkljačić, Mario Valentić, Antonija Šola. Dražen Ladić... Boško Balaban još je na odmoru od nogometa pa je prije puta u Grčku, gdje igra za Panionios, u društvu Bernarda Krasića, supruga Nine Badrić, pratio snježni spektakl.

Došao je čak i predsjednik Ivo Josipović, što nije bio običaj njegovog prethodnika Mesića i utrku gledao u društvu novog premijera Zorana Milanovića.

Pogledajte fotogaleriju!

 

Ključne riječi

Komentara 6

AM
amato
20:45 05.01.2012.

Nema se tu što komentirati. Već sam na jednom mjestu rekao da sam razočaran Milanovićem Josipovićem, Jovanovićem i ostali iz državne vlasti koji su bili gore na Sljemenu i tako dali podršku jednom suludom projektu jedno blesavog čovjeka. Najviše smeta dvoličnost ponajviše Milanovića koji nas dnevno obasipa informacijama o katastrofalnom stanju financija u zemlji. Na taj način si on sam zabio autogol, sam sebe ustvari demantirao. Tu će nam uvesti sve moguće poreze a iovdje podržava jedno rasipno ponašanje koje si ni mnogo bogatiji danas ne mogu priuštiti. Oni kao da ne znaju da je Zagreb za tu stvar morao dignuti još jedan keditčić.

Avatar karlo5
karlo5
01:01 06.01.2012.

zašto toliki minusi,čovijek je u pravu.

PB
predrag borna
08:06 06.01.2012.

Grad u ukupnim troškovima učestvuje sa samo 24 %.Ostalo plaćaju sponzori koji valjda to rade iz nekog interesa.Nešto kao i Medveščak koji od grada dobiva tek mrvice ali ima odličnu marketinšku službu. Političari se pojavljuju tamo gdje hoće ovisi o afinitetima.Nova vlast nema baš nikakve krivice u trošenju novaca....jer to nije nikada bila njihova ideja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije