Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pavlek o ozljedi

Ivičino koljeno nije bilo problem samo zbog boli veći i zbog stresa

'22.12.2012. Sljeme, Zagreb - Nas najbolji skijas Ivica Kostelic na jutranjem treningu na crvenom spustu. Drago Ziljak. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
22.12.2012.
u 20:02

- To nije u našim razmišljanjima. To su samo nagađanja - negira Pavlek mogućnost rekonstrukcije Ivičina koljena.

Nakon samo tri dana pauze, Ivica Kostelić ponovo je na skijama. Ivica je danas (subota) trenirao na Sljemenu što govori da je stanje s njegovim desnim koljenom bolje. Kostelić na Sljemenu planira trenirati i danas, također rano, prije građana, a hoće li i dalje trenirati na svom brdu, ovisit će o tomu hoće li stići najavljena južina.

- Za sada nismo planirali odustajanje od novih utrka, kao niti redukciju broja disciplina. Cilj obitelji Kostelić uvijek je bio skijati svestrano, no ako ćemo morati, onda ćemo smanjiti broj disciplina - ističe direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Netko je spomenuo mogućnost rekonstrukcije Ivičina koljena.

- To nije u našim razmišljanjima. To su samo nagađanja - negira Pavlek.

Pričao je direktor još i o nespokoju kojeg bolno koljeno proizvodi kod našeg najboljeg skijaša:

- Vjerujem da ga je to psihološki mučilo. To koljeno nije samo bol već i stres, stalno razmišljanje što će s tim biti, i to se zacijelo odrazilo na rezultate. Ivica je napredovao u veleslalomu i brzim disciplinama jer ima jaču ekipu uz sebe, a da je imao jedno postolje u slalomu rezultate bismo proglasili odličnima. U slalomu nije napravio očekivano, no ne bih od toga radio dramu.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:02 22.12.2012.

Ivica je ostarijo,za skijanje,bolje da se povuce dok je jos cjenjen kao skijas....

MA
MaliMarinko
20:57 23.12.2012.

I kaj bumo sada mi obični? Sad ste nam pokvarili Božić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije