Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ali nakon sezone...

Ivici Kosteliću prijeti još jedna operacija koljena

ivica kostelić
Petar Glebov/Pixsell
07.03.2013.
u 18:26

Ivica će u nedjelju obaviti pregled nakon kojega će se odlučiti hoće li ići na operaciju.

Pregledi kod dr. Borića i dr. Huića rezultirali su sumnjom u manje puknuće prednjeg roga lateralnog meniska desnog koljena Ivice Kostelića, kojeg to neće spriječiti da u subotu i nedjelju nastupi u veleslalomu i slalomu u Kranjskoj Gori. Za konačno mišljenje potreban je klinički pregled, koji će se obaviti u nedjelju navečer u švicarskom Bad Ragazu tijekom Ivičina puta na završnicu Svjetskog kupa u Lenzerheideu. Tek tada donijet će se odluka o eventualnoj operaciji nakon sezone. (db)

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:19 07.03.2013.

Gips, kaj si napravil od Iveka i Janice!? - invalide?

C5
c523h231
19:22 07.03.2013.

@dalibor.hren ti si invalid u glavu a nije te pravio gips.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije