Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO SE OPORAVLJA

Ivica skijao na Sljemenu!

ivica kostelić (1)
Foto: Privatna arhiva
1/4
21.02.2012.
u 14:44

– Ivica nema nikakvih bolova, koljeno ne natiče i svakim se danom sve više opterećuje – izvjestio je dr. Egić.

Iz daruvarske rehabilitacijske baze Ivice Kostelića i dalje stižu sjajne vijesti. Koljeno našeg skijaša tjedan dana nakon operacije, ocjenjuje dr. Božidar Egić, u odličnom je stanju!

– Stanje hrskavice puno je bolje nego što je bilo kod slične ozljede prije dvije godine. Ivica nema nikakvih bolova, koljeno ne natiče i svakim se danom sve više opterećuje – izvijestio je dr. Egić.

S obzirom na to da oporavak ide po planu, veleslalom u Kranjskoj Gori 10. ožujka i dalje je označen kao sasvim izvjestan datum povratka na stazu.

Nakon svih onih dobrih vijesti iz Daruvarskih toplica, Ivica Kostelić je prvi put nakon operacije u utorak skijao na Sljemenu (osam dana nakon operacijskog zahvata u Baselu). Doduše, bilo je to vrlo oprezno, pravocrtno "dječje" spuštanje po Bijelom spustu, tek toliko da Ivica osjeti snijeg nakon čega se ponajbolji svjetski skijaš vratio u Daruvarske toplice na nastavak rehabilitacije

Komentara 6

Avatar Topgen
Topgen
15:39 21.02.2012.

Bravo Ivek !! Ti nisi covik , ti si stina.

VL
vladek
15:47 21.02.2012.

Vidi se iz kojega si testa.BRAVO.E da bi bili i naši političari takovi ?

AS
astoria121
15:51 21.02.2012.

Koja je to \"životinja\" - nakon operacije se ovakom voljom i snagom pripremati za povratak, to su uistinu izuzetni atleti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije