Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hintertux

Ivica pao na treningu, no samo se malo natukao

Ivica Kostelic (1)
Reuters
17.10.2012.
u 16:12

Ivica se iz Austrije vratio u Zagreb, gdje je napravio magnetsku rezonancu koja je pokazala da nema ozljeda

Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić jučer je za vrijeme slalomskog treninga na Hintertuxu zapeo za štap te dosta nezgodno pao i natukao desni kuk i koljeno. Kako predvečer bolovi nisu prestali, odlučeno je da se Ivica vrati u Zagreb, što je i učinjeno jučer navečer te je danas ujutro napravljena magnetska rezonanca kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku.

Ustanovljeno je da srećom nema nikakvih novih ozljeda, kako ni kuka tako ni koljena. Ivica se samo jače natukao prilikom pada te mu je potreban kraći odmor.
 
Povratak na snijeg predviđen je u subotu u Söldenu (AUT), kada je prema pravilima Međunarodne skijaške federacije – FIS zadnji mogući dan za trening na stazi na kojoj će tjedan dana poslije biti održana prva utrka Svjetskog kupa. Između treninga i utrke u Söldenu Ivica će trenirati u svojoj stalnoj bazi, na austrijskom ledenjaku Hintertux.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije