Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOČI

Ivica 18. na treningu spusta

Ivica Kostelić (1)
Reuters
08.02.2012.
u 14:09

Na stazi za spust posebno konstruiranoj za potrebe ZOI 2014. Ivica je na treningu za vodećim Reicheltom kasnio 2.46 sekundi

Austrijanac Hannes Reichelt s najboljim je vremenom odradio prvi trening uoči utrke spusta Svjetskog kupa skijaša u ruskom Sočiju (2:12.91), a najviše su mu se približili Didier Cuche (Švi, + 0.25) te Benjamin Thomsen (Kan, + 0.69).

Ivica Kostelić bio je 18., Natko Zrnčić-Dim 46., Tin Široki 66., Dalibor Šamšal nije završio utrku. Kostelić je odskijao 2:15.37 (2.46 zaostatka za najbržim). Zaostatak Natka Zrnčić-Dima iznosio je 4.81, a onaj Tina Širokog 10.06.

– Organizacija je sjajna, a spremnost skijališta na zavidnom nivou. Ivica je zadvoljan vožnjom, iako je na vrhu promašio vrata – javio je Vedran Pavlek.

Četvrtak i petak u Sočiju trebali bi donijeti nova dva treninga spusta. Utrka je u planu za subotu, a superkombinacija je na rasporedu u nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije