Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA 1:2!

Ivanković: Pokazali smo da možemo igrati protiv svakoga!

Branko Ivanković (1)
Foto: Pixsell
1/8
19.09.2013.
u 21:00

Nevjerojatna izjava Dinamova trenera nakon drugog poraza u dvije utakmice otkako je preuzeo klupu modrih.

Branko Ivanković započeo je novi mandat na klupi Dinama s dva poraza! Prvo u Poljudu, a onda na otvaranju nove europske sezone od ukrajinskog Černomoreca na Maksimiru (1:2).

- Tužan sam. Izgubili smo utakmicu koju nismo trebali jer nismo bili slabija momčad. Oni su pokazali da su čvrsta i kompaktna momčad, baš kakvu smo i očekivali. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, no u drugom smo izgubili pas igru pa i sigurnost. Kad smo primili dva pogotka, bilo je to teško za nadoknaditi, a Čop i Fernandes onda su promašili prilike kakve se ne smiju promašiti - komentirao je Ivanković.

Plavi su primili ponovno dva pogotka iz prekida.

- Da, to je naša slabost koju neće biti lako eliminirati. U drugom poluvremenu nismo uspjeli napraviti pritisak, pokušali smo preko Husejinovića dovesti loptu do napadača, no nismo uspjeli.

U Dinamovoj skupini Ludogorec, sljedeći protivnik (2. listopada u gostima), pobijedio je kod PSV-a 2:0.

- Da, bit će sve otvoreno u našoj skupini. Još je pet utakmica pred nama, puno bodova je u igri i imamo realnu nadu za uspjeh jer smo danas pokazali da možemo igrati protiv svakoga - zaključio je Ivanković.

>> Kiks na samom početku: Dinamo izgubio od Černomoreca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije