Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramljakov memorijal

Ivančić: Tri španjolska kluba su jaka, a najopasniji je Dinamo (K)

Mladen Ramljak
Antonio Bronic/PIXSELL
05.06.2012.
u 16:16

Ukrajinci brane naslov pobjednika turnira, jedini su prekinuli niz zagrebačkog Dinama

Hajduk protiv Bucaspora (9.30) pa Espanyol s moskovskim Dinamom u četvrtak otvaraju 10. memorijal Mladena Ramljaka, a u 16.30 sati slijede susreti Valencia – Dinamo (K) te Dinamo (Z) – Betis.

Turnir je i ove godine vrlo jak, tri španjolska kluba, po jedan ukrajinski i ruski, te naša dva najbolja kluba jamče da će se na terenima u Maksimiru igrati dobar nogomet.

– Iako su tu tri španjolska kluba, najopasnijim mi se čini kijevski Dinamo koji brani lanjski naslov. To nam je i dodatni motiv, želimo mu uzvratiti za poraz u lanjskom finalu – kazao je napadač ove generacije plavih Kruno Ivančić.

Momčad Igora Cvitanovića (riječ je o igračima rođenima 1994. i mlađima) bit će prilično jaka. Kapetan Jozo Šimunović, pa Domagoj Pavičić u veznom redu, Dino Špehar koji je već igrao i za najbolju momčad Dinama, spomenuti napadač Kruno Ivančić, bit će u kadru i daleko mlađi Alen Halilović.

Prema riječima direktora omladinske škole plavih Romea Jozaka, ovo je zadnji put da Dinamove selekcije igraju s trojicom napadača.

– Meni se taj način igre, kojim igramo kod trenera Cvitanovića, jako sviđa – kaže Ivančić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije