Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OI, tenis

Ivan Dodig ekspresno ispao: Mučim se, ne ide mi...

'Croatia\'s Ivan Dodig hits a return against USA\'s Sam Querrey during their quarter-final men\'s singles match on the fifth day of the Aegon Championships tennis tournament at the Queen\'s Club in we
'MIGUEL MEDINA'
28.07.2012.
u 21:22

Naš tenisač ispao je u prvom kolu od Argentinca Del Potra sa 4:6, 1:6 za 68 minuta igre.

Nizu onih koji su se loše proveli prvog dana natjecanja na Olimpijskim igrama pridružio se i tenisač Ivan Dodig. Naletio je na raspoloženog, i bolje rangiranog Argentinca Del Potra, i izletio iz turnira (4:6, 1:6).

- Mučim se, ne ide mi, a Del Potro je igrao dobro. Doduše, imao sam i ja neke izglede. Nesretno sam izgubio servis na početku prvog seta. Drugi sam set dobro otvorio, a onda sam opet izgubio servis, a dva breaka na ovakvoj podlozi (nap. a. trava) teško je nadoknaditi - kazao je Ivan Dodig kojeg već danas očekuje prvi nastup u paru.

On i Marin Čilić danas igraju protiv meč parova protiv Cabala i Giralda iz Kolumbije, na terenu broj 15, četvrti meč. Bez obzira što će Čilić protiv Melzera igrati na istom terenu (drugi meč dana), Hrvati bi trebali proći dalje jer su kvalitetniji tandem.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:35 28.07.2012.

Ceka ga cura na Hvaru...

Avatar Glina74
Glina74
07:37 29.07.2012.

a za zašto si uopče išao tamo dali sam da ti guzica vidi ako neznaš igrati na travi onda nisi ni trebao iči tamo pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije