Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA - DINAMO 0:0

Dinamu samo bod, a isprovocirani Jurčić otišao s presice!

Istra Dinamo (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/5
16.03.2013.
u 19:50

Jedini incident dogodio se u 29. minuti kad su 'navijači' Dinama bacili desetak baklji na teren, no za dvije minute je susret nastavljen. Brozović je dobio direktni crveni karton

Dinamo je u 25. kolu Prve HNL u gostima kod Istre odigrao bez pogodaka (0:0). Oba trenera imala su problema oko sastava, a kod plavih je ipak uskočio Ademi, oporavio se od ozljede.

- Fali mi šest igrača od kojih bi pet sigurno igralo, da smo kompletni ne bi bilo Dinamu lako. Ma neće mu biti lako ni ovako – rekao je pred susret Igor Pamić i pozdravio se sa sinom Zvonkom koji je stigao s Dinamom.

Istina da Dinamu nije bilo baš lako, teško je probijao Pamićev blok u kojem je često naistureniji domaći igrač bio na svojih 30 metara. Istra je mogla biti zadovoljnija nakon prvih 45 minuta, prije svega zato što nije primila gol. Jer, Dinamo je imao gotovo apsolutni posjed lopte, a buker pokušao probiti udarcima izvana. Tako je Halilović krasno tukao i gađao suprotini gornji kut, li je pogodio vratnicu, drugi put preko gola, Sammir dvaput pored vratiju, a pred kraj je Šimunić glavom imao veliku priliku, ali ni on nije pogodio okvir gola.

Incident dogodio se u 29. minuti kad su 'navijači' Dinama bacili desetak baklji na teren, no za dvije minute je susret nastavljen i poluvrijeme dovedeno do kraja.

U nastavku je bilo slično, opet su nepreciznim udarcima pokušavali Halilović i Sammir, ali u nastavku je i Istra dvaput zaprijetila. Te dobila priliku kad je Brozović opasno startao na Blagojevića i dobio izravni crveni karton. Ubrzo nakon toga iz igre je izašao Alen Halilović i dobio pljesak pulske publike.

Dinamo je u proljetnom dijelu osvojio svega 11 od 18 mogućih bodova, a Zvonko Pamić debitirao je za plave protiv oca Igora. Prvi je nastup upisao i Šimunović.

Pravi incident dogodio se na presici nakon utakmice.

- Željeli smo tu pobjedu i radi našeg izvršnog predsjednika koji je proživljavao teške trenutke, želimo da što prije bude s nama za neke nove pobjede – kazao je Jurčić nakon utakmice, da bi se iz redova medija skandalozno javio jedan domaći predstavnik: - Nabijem Zdravka Mamića na k...., to mu recite, to mu je rekao dr. Fritz iz Pule. Riječ je o vlasniku jednog portala, ime mu je Nenad Marjanović, pa je sad i Zdravko Mamić dobio priliku za tužbu.

Kruno Jurčić potom je napustio presicu.

Trener domaćina nije bio nezadovoljan utakmicom.

- Samo nas je Bog spasio u 1. poluvremenu, u drugom smo se uspjeli srediti. Nije bilo puno igre, ali je onoga što najviše cijenim - borbenosti - komentirao je Igor Pamić.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
11:37 18.03.2013.

izjave gostiju nas ne zanimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije