Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNJENJE BLAGAJNE

Inter je spasitelj, Poljud bi bio rasprodan da ima 100.000 mjesta

'19.07.2012., Poljud, Split - Europska liga, 2. pretkolo, Hajduk - Skonto.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
31.07.2012.
u 20:27

Gazda Moratti bit će u "Lav Meridienu", za momčad tamo nije bilo mjesta

Interomanija trese Split, nikada i nije bilo dvojbi da će Poljud biti rasprodan. Ostala je još pokoja ulaznica za one koji će kupiti pretplatu za cijelu sezonu ili koji su kao članovi kluba rezervirali svoje mjesto.

Ulazi šest milijuna kuna

Stadion bi bio pun i da je kapacitet sto tisuća mjesta. Malo tko govori o rezultatu, o nadanjima, svi su svjesni da Hajduk ima nula posto šansi. Uostalom, Splićani još tamo od 1985. godine kada je pao Torino nisu izbacili momčad iz liga petice. Ali, dolazak Talijana spasio je klub, od ulaznica će zarada biti oko 4,5 milijuna kuna, još milijun i pol stići će od reklama, TV prava i Uefe. Tako da bi ukupan iznos od utakmice s Interom trebao biti negdje oko šest milijuna kuna. Tek sada se vidi koliko je velika stvar bila zamjena domaćinstva. Dakle, bit će novca za isplatu duga Šibeniku u iznosu od 4,5 milijuna kuna.

Hajduk je tvrdoglavošću i tužbama osnovni iznos podignuo za 1,2 milijuna kuna, Šibeniku, u stvari, bijeli duguju 3,3 milijuna kuna, ostalo su kamate i troškovi postupka. Ništa čudno za klub koji je na braći Sharbini izgubio 20-ak milijuna kuna, na klub koji se žalio kada je Tomasov inzistirao na odlasku putem arbitraže, ali Hajduk je želio da ostane do kraja ugovora i da mu za to plati još 250 tisuća kuna. Milijun za zatezne kamate, to je ništa za Hajduk. Zbog takvih odluka je i došao na korak do stečaja.

Sve to ne bi trebalo imati veze s momčadi Hajduka i trenerom Krstičevićem. Njima će utakmice s Interom biti veliko iskustvo, doživljaj.

- Nismo ni pod kakvim pritiskom, možemo igrati opušteno, pokazati još bolje lice – kaže 18-godišnji Josip Radošević, koji će se brinuti za Sneijdera.

- Sneijder je njihov najbolji igrač, dat ću sve od sebe da ga zaustavim – rekao je Josip.

Bez Maicona, s Livajom

Milanci će biti u hotelu \"Atrium\", neće igrati Maicon, ali stižu Zanetti, Cambiasso, Milito i ostale zvijezde, a na popisu je i nekadašnji hajdukovac Marko Livaja. Najavljen je i predsjednik Massimo Moratti, on će odsjesti u hotelu \"Lav le Meridien\" u kojem se kanio smjestiti cijeli Inter, ali nije bilo mjesta.

Ključne riječi

Komentara 15

AS
assssssstttii
20:49 31.07.2012.

Prodajom Vukušića, Maloče i Radoševića, Hajduk bi mogao namaknuti i ostalih 100 milijuna kuna.

JA
jadre
22:24 31.07.2012.

Mi u boga virujemo U Torcidi tu je Za nas zvone sveta zvona Zvona svetog Duje Tu u gradu pod Marjanom Cili svit nek čuje Za Hrvatsku i za Hajduk Bila vojska tu je Volim te Hajduče Bili anđele I I u grob će za tebe Ruke Hajdučke Volim te Hajduče Hrvatsku i Split Torcida sa sjevera Za te će umrit Za Hajduka navijamo On je dio nas Dok je svita i čovika Imat će naš glas Kad Hajduci zaigraju S Poljuda se čuje Za Hrvatsku i za Hajduk Bila vojska tu je...

Avatar mohito
mohito
20:34 31.07.2012.

kad vrate dug sibeniku i s onim sta ostane, bit ce duzni jos samo 104 milijuna kuna - da, ova tekma s interom je spasila hajduk od stecaja (?!?)....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije