Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANE 2:0

Igrači Bayerna: Šteta što Juveu nismo zabili još koji gol

Bayern - Juventus (1)
Frank Leonhardt/DPA/PIXSELL
Autori: mp/VLM, ab
02.04.2013.
u 23:59

Juve nam nije stvorio šansu i trebali smo pobijediti s većom razlikom. Moramo ovakvu igru ponoviti u Torinu - rekao je Lahm.

Bayern je u vrlo dobroj predstavi s 2:0 svladao Juventus u četvrtfinalu Lige prvaka. Bavarci su na kraju još i žalili što rezultat nije bio veći.

>>> Bayern slavio 2:0 protiv nemoćnog Juvea, Mandžo asistirao!


- Sjajno je pobijediti talijansku momčad, talijanskog prvaka, bez primljenog gola. No oduševljen sam i igrom, pokazali smo visoku klasu. Taktički smo zaustavili Pirla - hvalio se Jupp Heynckes, koji je i s Realom u finalu LP 1998. svladao Juventus.

Dakako, i u zaustavljanju Pirla svoju je ulogu imao Mandžukić, na prvoj liniji obrane, pa iza njega Gustavo i Schweinsteiger.

- Vrlo sam zadovoljan, bila nam je to najbolja utakmica ovesezone u LP! Radosni idemo u Torino - likovao je predsjednik Karl-Heinz Rummenigge, no igrači spuštaju loptu, a Bastian Schweinsteiger je dodao:

- Osjećam da smo trebali dati još koji gol...

Bila je to utakmica najavljivana kao sraz najboljeg napada (Bayern je u prvenstvu zabio 78 golova u 27 utakmica, samo Barcelona ima više - 90 u 29 susreta) i najbolje obrane (Juve je primio tri gola u posljednjih devet susreta, a u 22 od 23 do sinoć je zabio) u Europi.

- Bilo je teško igrati. Šteta što nismo zabili i treći gol, imao sam lijepu priliku. Stisnuli smo Juve i natjerali Pirla da šalje duge lopte što nije njegov stil - rekao je Thomas Muller, strijelac drugog gola koji je pred kraj susreta imao lijepu prigodu koju nije iskoristio.

Philipp Lahm je upozorio da nema opuštanja.

- Dobro smo odigrali, ali ništa nije gotovo. Juve nam nije stvorio šansu i trebali smo pobijediti s većom razlikom. Moramo ovakvu igru ponoviti u Torinu - rekao je Lahm.

Giorgio Chiellini je dobio žuti karton zbog prekršaja na Mariju Mandžukiću.

- Bayern je igrao u jako visokom ritmu i bilo nam je teško zadržati loptu. Nadali smo se boljem rezultatu, ali još uvijek ima 90 minuta. Morat ćemo igrati žešće, kao što je Bayern danas. Znam da to možemo - rekao je Chiellini.

Andrea Pirlo smatra da još ništa nije izgubljeno.

- Čestitke Bayernu, bio je bolji. No, ostao je još uzvrat i vjerujem da se možemo vratiti. Nije lako igrati kad odmah primite gol, ali Bayern je bio bolji čitavi susret - rekao je Juventusov veznjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije