Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije slobodan igrač

Ibričić: Ne mogu razmišljati o Hajduku, Lokomotiv me ne pušta

\'Bosnia\'s Senijad Ibricic celebrates his goal against Luxembourg during their Euro 2012 qualifying soccer match in Luxembourg September 3, 2010.     REUTERS/Thierry Roge   (LUXEMBOURG - Tags: SPORT
Reuters
16.08.2013.
u 19:29

"I dalje sam ugovorom vezan za Lokomotiv, a već neko vrijeme se trudim da na obostrano zadovoljstvo raskinem ugovor"

Ovih dana puno se pisalo o tome hoće li Senijad Ibričić dobiti slobodne papire od Lokomotiva i vratiti se u Hajduk, a čak ga je i Transfermarkt u jednom trenutku proglasio slobodnim igračem. No, da ne bi bilo daljnjih nagađanja, sam igrač odlučio se obratiti javnosti.

\"Nastavno na informacije kako sam raskinuo ugovor s Rusima, moram reći kako to nije istina. Igrač sam Lokomotiva iz Moskve još godinu i trenutno se nalazim u Rusiji. Najsretniji bih bio da nemam ugovor i da igram u klubu u kojem računaju na mene, ali to nije slučaj\", rekao je Ibričić.

Prošlu sezonu sam igrao na posudbi u Turskoj za dva različita kluba i nadao sam se da ću pred početak ove sezone riješiti svoj status u Lokomotivu, koji me je stavio na transfer listu. Klub me nije prijavio za rusku ligu, što je možda potaklo špekulacije da sam raskinuo ugovor, ali to nije istina, nastavio je.

I dalje sam ugovorom vezan za Lokomotiv, a već neko vrijeme se trudim da na obostrano zadovoljstvo raskinem ugovor. Sve dok se to ne dogodi, ja sam i dalje igrač Lokomotiva, koji me ne želi pustiti u drugi klub bez odštete. Što se tiče nastavka karijere, odnosno špekulacija oko povratka u Hajduk, koje su se također pojavile, moram istaći da nikad nisam skrivao simpatije prema Splitu, dodao je.

Želja mi se jednog dana vratiti u Hajduk, ali trenutno ne želim govoriti o tome, s obzirom na to da ne znam da li ću uopće uspjeti isposlovati raskid ugovora sa Lokomotivom. Glupo mi je govoriti o tome gdje ću nastaviti karijeru sve dok se nalazim u Moskvi, bez da sam riješio situaciju u kojoj se nalazim.

Onog trena kada uspijem to riješiti, otvoren sam za razgovore, s obzirom na to da želim pronaći klub u kojem ću igrati i sa kojim ću izboriti ponovni poziv izbornika BiH Safeta Sušića, jer mi je jedna od životnih želja da sa reprezentacijom BiH odem na SP, za kraj je rekao Ibričić.

>>Ibričić se vraća u Hajduk na posudbu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije