Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA - ENGLESKA 16.00

I Bilić hvali moćne Nijemce, koji opet imaju Müllera

'Fussball, Laenderspiel, Deutschland-Bosnien-Herzegowina, 03.06.2010,  Frankfurt am Main,  Thomas MA\\u03031\\u20444ller, DEutschland,  Frankfurt, 03.06.2010, International Friendly, Germany - Bosnia,
'APF/Pixsell'
27.06.2010.
u 11:20

Zvali su ga "Bombarder". U 62 nastupa za Elf postigao je 68 pogodaka. Zapadnu Njemačku vodio je do zlata 1974., do Euro zlata 1972. S Bayernom je osvojio sve.

Bio je najveći napadač kojega je imala ta nogometna nacija. S Gerdom Müllerom (koji je u juniorima vježbao Thomasa Müllera) razgovarao sam prije nešto manje od dvije godine, sjećam se jedne zanimljive rečenice:

– U Bayernu raste novi Müller. Nije klasični centarfor, igra polušpicu i veznog. Bit će veliki igrač.

Nismo čekali predugo. Taj 20-godišnjak, koji je s jedanaest godina došao u Bayern, prošao sve selekcije kluba i reprezentacije, danas je jedan od najvažnijih igrača Elfa. Slaven Bilić pohvalio je Nijemce.

– Gledao sam ih u pripremama, igraju jako dobro. Fizički su perfektni, izgledaju svježe, a Löw traži brzu pas igru. Nemaju starih i potrošenih igrača i bit će moćni. Potpisujemo svaku izgovorenu Bilićevu riječ. A Ivica Olić znao je reći:

– Thomas nije atraktivan, ali zna igrati, ima rješenja u igri, dobar udarac i zna biti racionalan. Thomas Müller ima 20 godina, nosi broj 13 kao i njegov slavni prezimenjak, nova je velika njemačka nogometna zvijezda, čovjek koji bi mogao hodati tragom svoga slavnog prethodnika i mnogih drugih zvijezda te posebne reprezentacije. (if)

Komentara 3

VA
Valderama
12:37 27.06.2010.

Hvala Bogu sto Engleska nije igrala protiv Hrvatske na SP-u. Nebi igrali danas protiv Njemacke...Ovako su lako prosli protiv blijede kopije nasi kockasti. Engleska je samo jaka kad igra protiv ekipa u B-sastavu ili kad igra protiv A-ekipa poput Slovenije... Sto nam to govori? Samo je jedno...

OB
-obrisani-
12:02 27.06.2010.

Ako Slaven Bilič nekoga pohvali to je stvarno to.. Engleze je pohvalio 9 puta u dvije utakmice, ma hvalio je njih skoro svakih 10 minuta..Hvala bogu da su igrali samo dvije utakmice jer inače bi se Englez posle tih pohvalai smekšali i nebi uturili te kanonade Alžiru, SAD i Sloveniji i odigrali neuvjerljivo kao sa kockastima..

OB
-obrisani-
13:53 27.06.2010.

Njemci-englezi========50% obje momćadi imaju na prolaz dalje ,malu prednost dajem englezima ali vidjet ćemo šta nosi njemaćka upornost! Želje su jedno,volio bi da njemci idu dalje ali ali ali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije