Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski kup

Hrvatski četverac na pariće osvojio prvo mjesto u Hamburgu

\'09.11.2010., Zagreb, Povratak zlatnog veslackog cetverca sa SP-a iz Novog Zelanda. David Sain, Martin i Valent Sinkovic i Damir Martin.U Avenue Mallu docekalo ih je 100tinjak navijaca. Photo: Igor K
Igor Kralj/PIXSELL
19.06.2011.
u 14:42

David Šain, Damir Martin te braća Martin i Valent Sinković, svjetski prvaci u četvercu na pariće, pobjednici su druge regate Svjetskog kupa u veslanju koji je održan u Hamburgu.

Naš je četverac odličnom završnicom u posljednjih 200 metara finalne utrke osvojio prvo mjesto (5:50.10 minuta). Drugi je bio njemački četverac zaostavši 83 stotinke, a treća je bila Rusija sa 6.87 sekundi zaostatka. Sonja Kešerac i Maja Anić bile su četvrte u utrci ženskih dvojaca bez kormilara, a Mario Vekić u finalu samaca osvojio je peto mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije