Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U CIBONI

Hrvatska MMA liga donosi 12 novih napetih borbi

MMA liga (1)
Foto: mmafunclub.com
1/5
26.02.2013.
u 16:57

Drugi event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 2. ožujka 2013. s početkom u 20.30 sati

Prvi event Hrvatske MMA lige ponudio je svu raskoš i raznolikost svijeta slobodne borbe – sijevali su nokauti, mečevi su se završavali gušenjem, a rijetko viđena leteća poluga Saše Drobca obišla je svjetske sportske medije.

Manje uzbuđenja ne očekuje se ni od drugog eventa prvog kruga Hrvatske MMA lige u Ciboni, 2. ožujka s početkom u 20.30 sati. Na rasporedu je 12 borbi u svih pet težinskih kategorija, što garantira nezaboravni adrenalinski spektakl. U ringu će snage odmjeriti snažni momci iz klubova od Dubrovnika (UFC Gladiator), preko Splita (Pit Bull Split), Zadra (Bandog Zadar ), Rijeke (Piranha Kastav), Karlovca (Shark), Osijeka (HK Osijek), Vukovara (Dragon Gym) do Zagreba (Croatian Top Team, UFK Novi Zagreb, Extreme Cro Team, UFK Trešnjevka).

Očekuje se napeta borba u kategoriji do 77 kg između Ante Radmana (UFK Novi Zagreb) i Ivana Stupala (Pit Bull Split). Prognoziramo meč dva različita stila. Antu se pamti iz prošle sezone kao odličnog parteraša koji je većinu svojih borbi završavao polugama. Njemu nasuprot stajat će Ivan Stupalo, vrhunski stand-up borac s puno kickboxing titula, europski prvak iz juniorskih dana. Kako je MMA specifičan način borbe koji ne daje prednost ni jednom stilu, bit će zanimljivo pogledati koji će se borac bolje snaći u kavezu.

Kategorija do 93 kg uvijek je uzbudljiva za pogledati, a ovaj put sučelit će se Kristijan Perak (UFC Gladiator) i Denis Jakulj (Dragon Gym). Kristijan Perak, koji je pod budnim okom svog starijeg i iskusnijeg brata Mare, odvažno je najavio da je došao u MMA ligu uzeti pojas.

Perak će se morati dosta potruditi već u prvom krugu jer nasuprot njega stoji snažan i čvrst borac iz Vukovara Denis Jakulj. Njegov trener najavio je da je Denis iznimno srčan borac čiji je moto – nema predaje.

Ostaje vidjeti koja će iznenađenja ponuditi ovaj sraz hrvatskog krajnjeg juga i istoka.

Drugi event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 2. ožujka 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.
 
Ulaznice po cijeni od 75 kuna dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije