Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OI, košarka

Hrvatice mogu biti ponosne: Tri četvrtine mučile Dream team!

košarkašice (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/22
28.07.2012.
u 19:28

U redovima hrvatske reprezentacije najefikasnija bila je Jelena Ivezić sa 22 koša, a Iva Vrsaljko dodala je 19.

Nitko nije očekivao pobjedu protiv "strašnih" Amerikanki, svi su samo pričali o dostojnom porazu, no izabranice Stipe Bralića napravile su puno više od toga. U prvom kolu olimpijskog košarkaškog turnira za žene, u svom premijernom nastupu na Igrama, hrvatske košarkašice tri su četvrtine dobro namučile SAD da bi poklekle tek u zadnjoj dionici i izgubile 56:81.

Nakon nervoznog starta, naše košarkašice su se opustile i u nekoliko navrata čak i vodile protiv moćne američke reprezentacije, a u redovima Hrvatske briljirale su Jelena Ivezić sa 22, te Iva Vrsaljko sa 19 koševa.

Sutra Bralićeva ekipa ima dan odmora, a u ponedjeljak u 10 sati igra s Kinom.

Komentara 14

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:41 28.07.2012.

Jako zanimljiva utakmica, jedna od najneobičnijih koje sam gledao u životu! Naše djevojke impresionirane i kao da su igrale s pola snage. Ali i takve igrale su tako da sam se u jednome trenutku ponadao čudu! Čestitke treneru i igračicama,a, jako smo se lijepo predstavili svijetu u našoj ženskoj košarkaškoj premijeri.

DU
Deleted user
19:59 28.07.2012.

Ponosne za poraz? Gle amerikanke. Oni kazu da su svi osim pobjednici gubtinici. Najvise zlata u povijest OI imaju amerikanci jer oni ne hvale poraze. To samo gubitnici rade. Rukometasice i kosarkasice su luzeri jer su izgubili. Da su vjerovali u sebe i igrali kako znaju pobjedili bi. Ovo nije za pohavlu.

Avatar MENSA
MENSA
19:37 28.07.2012.

Bravo za naše cure! Stvarno su se srčano borile i odlično "nosile" sa Ameriknkama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije