Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRO DEMANTIRAO

Hombrados: Nisam rekao da se Balić posvadio s Golužom!

'27.01.2012., Beograd, Srbija - Polufinalna utakmica Hrvatska - Srbija na Europskom rukometnom prvenstvu 2012. Slavko Goluza, Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Antonio Bronić/Pixsell
17.01.2013.
u 17:15

– Nisam spomenuo riječ svađa ni ikakvu sličnu riječ kad sam govorio o Baliću – kaže španjolski vratar

Jutarnji list objavio je neistinitu priču i netočno prenio izjavu, ističe španjolski vratar Jose Javier Hombrados i odjel za odnose s javnošću rukometnog kluba Atletico Madrid.
 
– Ne znam zašto Ivano ne igra. To je stvar njega i izbornika – rekao je u telefonskom razgovoru Hombrados.

Kaže da je to isto rekao Jutarnjem listu te da nije koristio riječi poput svađa, sukob, nesporazum...
 
Jutarnji list objavio je tekst pod naslovom: "Ivano je napustio Hrvatsku zbog velike svađe s Golužom", pozivajući se na Hombradosovu izjavu.

– Nisam spomenuo riječ svađa ni ikakvu sličnu riječ – kaže vratar Atletico Madrida.
 
Ističe da jako loše govori engleski pa je moguće da je došlo do nesporazuma.
 
Hrvatski izbornik Slavko Goluža jučer je rekao da je intervju izmišljen. Ivano Balić nije se oglasio.
 
U tekstu Jutarnjeg lista piše da je klupska glasnogovornica Angeles Pons Tales objasnila kako "svatko od igrača iz momčadi može po dogovoru biti na raspolaganju, Balić ne".
 
U telefonskom razgovoru nam je rekla:

– To je laž. Nikada nisam razgovarala ni s kime iz Jutarnjeg lista.

Ističe da je i priča o posjetu prostorijama i dvorani Atletico Madrida neistinita.
 
– Da se ondje netko javio makar dežurnom portiru, ja bih znala za to. To je sve konstrukcija.
 
Napominje da je Ivano Balić sam odlučio ne razgovarati s novinarima te da to nije klupska politika. Balić trenira s ostalih devet igrača Atletico Madrida koji ne igraju na prvenstvu.

Komentara 7

SA
SI aka SI
20:20 17.01.2013.

glavno da se prodaju novine. Pa se eto jedan renomirani rukometaš, pred penziju odlučio posvaditi sa Balićem i ispričati nekom novinarčiću ekskluzivu. Bit će da mu treba da se probije u seniorski sastav Siscije.

KR
krle3
18:18 17.01.2013.

Nije stvar u losem engleskom jeziku spanjolskog novinara vec u "losem prijevodu " novina iskljucivo protuhrvatskog karaktera i ciljeva.

OB
-obrisani-
18:46 17.01.2013.

Samo Balic ,Goluza i mozda koji igrac znaju zasto Ivano nije u Spanjolskoj sa nasim deckima... Mediji ,novinari neznaju pa se nagadja,prevodi neistinito ,laze ,nadodaje... sve je to "senzacija " po naslovima ,da znaju nebi bila senzacija... Nekom je uu cilju uzdrmazt i nase rukometase kao sto se prije laznim pisanjima o razdoru kod nasih vatrenih pisalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije