Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzete ulaznice

HNS poništio 80 ulaznica za utakmicu Hrvatska – Srbija!

HNS (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
01.03.2013.
u 12:42

Konferenciju za novinare u Kući nogometa održali su izvršni predsjednik Damir Vrbanović i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk.

Konferenciju za novinare u Kući nogometa održali su izvršni predsjednik Damir Vrbanović i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk.

Izvijestili su kako je HNS na dan prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska – Srbija otkrio 24 pokušaja preprodaje ulaznica te da je poništeno oko 80 ulaznica. Bila je to akcija u suradnji s policijom koja će sankcionirati preprodavače.

Vrbanović je najavio da Platinijevo izaslanstvo iz Uefe u Zagreb dolazi iza 14. ožujka te se čeka da Vlada odredi termin koji joj odgovara da primi ljude iz Uefe.

Nakon što se Miroslav Blažević požalio da ga portir u Kući nogometa nije prepoznao, reagirali su Cvrk i Vrbanović u isti glas:

– Nije točno da gospodin Blažević nije prepoznat nego ga je portir samo pitao kome ide, odnosno kod koga je najavljen, na što je Blažević burno reagirao. Naravno, da su svim našim bivšim izbornicima vrata Kuće nogometa širom otvorena!

Najavio je rigorozniji obračun s klubovima dužnicima od sljedeće sezone. Pa će tako klub koji ne ispuni obveze prema svojim igračima i zbog toga bude suspendiran istodobno ostati i bez jednoga boda.

Zahtjevi za novinarske akreditacije šalju se od ponedjeljka, a o tome će brinuti privremeni HNS-ov glasnogovornik Tomislav Pacak.

Komentara 4

SV
sven222
13:20 01.03.2013.

nemojte to nazivati hrvatskom kućom nogometa već dinamovom kućom jer je sav kadar njihov....

SV
sven222
13:42 01.03.2013.

pa nek dinamo vrati 500 mil kuna gradu koje mu je Bandić poklonio pa da vidimo koliko je uspješan?????? koliko bi se sa tom sumom nahranilo gladnih usta,izliječilo djece,napravilo vrtića?????????????????

Učitelj
16:21 01.03.2013.

nek vlada vrati mandat. za razliku od uspješnog dinama vrlo je neuspješna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije