Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurencija Mandži

Heynckesov agent: I Lewandowski je potpisao za Bayern

Robert Lewandowski
DPA/Pixsell
24.04.2013.
u 22:58

Ukoliko neki klub ne želi pregovarati s vama o transferu nekog igrača, što onda radite? Pa, platite odštetnu klauzulu, naravno

Enrique Reyes, agent Bayernova trenera Juppa Heynckesa, tvrdi da Götze nije jedini igrač koji će ovog ljeta iz Borussije preći u Bayern.

- Bayern je već potpisao Lewandowskog. Da, ovoga trenutka imaju Götzea i Lewandowskog. Problem je što Bayern ima jako puno novca. Napravili su s ovom dvojicom isto što i sa Javijem Martinezom prošle sezone. Ukoliko neki klub ne želi pregovarati s vama o transferu nekog igrača, što onda radite? Pa, platite odštetnu klauzulu, naravno - rekao je Reyes te spomenuo da je Juventus odbio Bayernovih 45 milijuna za Artura Vidala.

A Lewandowski je na današnjoj utakmici polufinala Lige prvaka pokazao da se radi o vrhunskom igraču. mariju Mandžukići, izgleda, stiže velika konkurencija.

>>Klopp: Götze je izabrao Bayern jer želi raditi s Guardiolom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije