Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra od početka

Heynckes uvježbava momčad za finale LP-a, Mandžo zabio gol

'02.04.2013, Allianz Arena, Muenchen, GER, UEFA CL, FC Bayern Muenchen vs. Juventus Turin, im Bild Mario Mandzukic (FCB #9) reitet auf Manuel Neuer (FCB #1)   / Foto © nph / Straubmeier'
nph / StraubmeierNordPhoto/PIXSELL
14.05.2013.
u 17:13

Mandžukićeva odlična sezone uskoro bi trebala doživjeti svoj vrhunac jer trener Bavaraca ozbiljno računa na njega u pohodu na Ligu prvaka

Nakon što se se odmorili od slavlja naslova prvaka Njemačke, nogometaši Bayerna okrenuli su se novim izazovima. Pred njima je uskoro finale Lige prvaka, ali i finale Kupa.

Trener Jupp Heynckes zato je već počeo s uigravanjem momčadi za najvažniji susret sezone - finale Lige prvaka u kojem se na Wembleyju sastaju s dortmundskom Borussijom.

Na treningu su međusobnu utakmicu odigrali prva i druga momčad, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić predvodio je napad prve momčadi. Igralo se deset na deset, bez vratara, a za udarni su sastav igrali Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Martinez, Schweinsteiger, Robben, Müller, Ribery i Mandžukić. Utakmica je završila 1:1, a Mandžo se upisao u listu strijelaca. S druge strane strijelac je bio Mario Gomez.

Sve u svemu, Mandžukićeva odlična sezone uskoro bi trebala doživjeti svoj vrhunac jer trener Bavaraca ozbiljno računa na njega u pohodu na Ligu prvaka.

>>Super Mario imao je trojku iz tjelesnog!

>>'Ma kakav Gomez! Bayern melje zbog Mandže, on mu je dao moć'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije