Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo rat riječima

Heynckes: Ne bih nikada htio da mi je šef tiranin Abramovič

jupp heynckes
AFP/Pixsell
15.05.2012.
u 18:12

- Chelsea je bolja momčad od Barcelone, taktički i organizacijski - tvrdi Bayernov Francuz Franck Ribery

Trener Bayerna Jupp Heynckes prvi je počeo rat riječima uoči subotnje finalne utakmice Lige prvaka s Chelsea. Njemački stručnjak rekao je da ne bi želio biti Chelsin trener.

– Nikada! Ne mogu zamisliti da se predsjednik miješa u moj posao, a dobro znam da Roman Abramovič voli to raditi. Njegove su metode tiranske, ne razumije trenerski posao i zato se ne bi smio petljati u njega. No, očito misli da kao vlasnik kluba ima na to pravo – izjavio je Heynckes te tako sigurno izazvao bijes ruskog milijardera

Di Matteu spreman otkaz

Heynckes se osvrnuo i na glasine da će Roberta di Mattea na klupi naslijediti dosadašnji trener Barcelone Josep Guardiola.

- Di Matteo je sjajan trener koji je preporodio momčad i ima priliku osvojiti Ligu prvaka, a Chelsini čelnici svejedno razmišljaju o tome da mu uruče otkaz. To mi je potpuno nelogično – dodao je Jupp.

Stoper Tottenhama Ledley King poručio je jučer da će njegovi suigrači i on svim srcem navijati za Bayern.

– Nisam mislio da ću ikada s tolikim žarom navijati za njemačku momčad, no ona nam je jedina šansa da vidimo Ligu prvaka iduće sezone – rekao je King.

Chelsine će nogometaše osim pritiska da jedino pobjedom mogu izboriti Ligu prvaka iduće sezone, opterećivati i to što bi porazom izgubili glavnog sponzora. Naime, njihov glavni sponzor Samsung, čiji logo nose na dresovima, ne želi produljiti ugovor za sljedeću sezonu ne izbore li Ligu prvaka. A riječ je o 15 milijuna eura godišnje. Zanimljivo, prije sedam godina Manchester i Chelsea ponudili su identične uvjete Samsungu za sponzorstvo, a presudilo je to što Chelsea ima plavu boju dresa, istu kao i južnokorejska tvrtka.

Tandem Drogba - Torres

Engleski mediji pak pišu da će Di Matteo iznenaditi u finalu postavljanjem napadačkog dvojca Drogba - Torres, koji je uspješno provjerio u zadnjem kolu protiv Blackburna.

Najskuplji igrač Bayerna Franck Ribery boji se dvoboja s bluesima:

– Chelsea je taktički i organizacijski bolja od Barce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije