Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU obrana naslova

Haye: Ako izgubim od Ruiza, skrivat ću se godinu dana

David Haye
AFP
02.04.2010.
u 11:51

Britanski boksač David Haye (29) branit će u subotu po prvi put svoj naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prema WBA verziji protiv Johna Ruiza, a uoči borbe ponovo je potvrdio svoj imidž velikog “lajavca”.

Haye je uvjeren kako u subotu neće imati težak posao protiv 38-godišnjeg Ruiza i da će zadržati svoj skoro savršen omjer u karijeri (23-1). Jedini je poraz Haye doživio 2004. od veterana Carla Thompsona.

- Tada sam imao ispriku za poraz jer sam bio još novak i morao sam poslije otputovati na Gran Canariju i biti sam jer nisam htio čuti bilo što na račun te borbe. Ako ne pobijedim Ruiza, ponovit će se još jednom slična stvar i vjerojatno ću nestati na godinu dana kako bih to prebolio – rekao je Haye koji je u trenutku poraza od 40-godišnjeg Thomsona imao 23 godine.

- Protiv Thompsona mi je trebala izdržljivost, čvrstina i nisam bio niti fizički niti mentalno pripremljen. Sada je drukčije. Tada sam se i na treninzima ponašao kao pič.... Srce mi nije bilo na mjestu i tek kasnije sam dobio pravi pristup – objasnio je Britanac uoči borbe u MEN Areni u Manchesteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije