Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaha najavio dvoboj

Halilhodžić: Dinamo me stalno iznenađuje manjkom ambicije

'04.03.2011., Zagreb - Konferencija za medije Vahida Halilhodzica, trenera NK Dinamo, povodom sutrasnje utakmice koju NK Dinamo igra protiv NK Slaven Belupo.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
06.11.2012.
u 11:19

Bosansko-hercegovački trener bio je na klupi hrvatske momčadi, ali i na klupi Paris SG-a.

Francuzi su se u najavi utakmice okrenuli Vahidu Halilhodžiću, stručnjaku koji je u karijeri vodio i Dinamo i Paris SG. Evo kako Vaha vidi utakmicu:

– Nema tu utakmice. S nula bodova Dinamo je praktički eliminiran. Iznenađen sam vidjeti da ovoj momčadi u tolikoj mjeri nedostaje ambicija i hrabrost da nešto napravi u Ligi prvaka. Od početka europske kampanje nije pokazala ništa. A s tri poraza igrači su još manje motivirani. Posebno nakon ispadanja iz kupa što je dovelo do tenzija s navijačima. Momčad je zapanjena. Očekujem da PSG napuni Dinamovu mrežu. Čak i ako se Ancelotti odluči da ne pošalje najjači sastav, PSG ima toliko kvalitete, uključujući i klupu, da ne vidim kako bi ova utakmica mogla završiti porazom ili remijem za njih. Posebno na Parku prinčeva – analizirao je Halilhodžić.

Komentara 2

DU
Deleted user
13:02 06.11.2012.

Šta pametuješ Vaha? Igrao si sa Dinamom Europsku ligu ,jer si izgubio u kvalifikacijama za LP, a u Europskoj ligi nisi napravio ništa,gubio si od PAOKA,pričao kako te stalno traže pa završio u Alžiru. Da si kojim slučajem ti sada trener Dinama nebi ništa bolje prolazio ni ti ni ostali pametnjakovići uključujući i sveznalice novinarske!

Avatar mohito
mohito
14:24 06.11.2012.

sta se rezultata dinama tice, tesko da se moglo vise ocekivat po pitanju bodova (jedino mozda protiv ukrainaca je bila sansa ), ali ono sta stvarno ne valja je to skidanje gaca i prije utakmice i nevjerojatna nemotiviranost, ko da igraju u hnl-u...a to je velika krivica trenera, jer cacic je mozda starkelja, ali nema nikakvog iskustva s klubovima jacim od inkera iz zapresica, a pogotovo u euroligi, i na njemu se vidi s kolko defetizma ulazi u tekme i to siri na igrace - od pocetka je sve skoncentrirano samo na to da ne popiju negdje petardu i da se ne osramoti ko jurcic, a dva nula porazi su za njega ok. takve i izjave daje poslije tekmi - totalno krivi pristup, cak i nesportski, jer bit sporta je pokusat bit bolji cak i protiv jacih, a ne rec "pa vidjeli ste da su jaci od nas, ja sam zadovoljan ovim porazom" - inace kaj se tice izgleda, tu je vaha u pravu, dinamo s ovakvim pristupom ima samo izglede popit pet komada - ali covjek se uvijek nada da ce manjak talenta igraci nadoknadit borbenoscu - na zalost to se do sad nije dogodilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije