Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poljud

Hajduku će dvoboj protiv Intera donijeti oko pet milijuna kuna

Hajduk  (1)
Ivana Ivanović, Ivo Čagalj / Pixsell
27.07.2012.
u 15:05

Da je kojim slučajem Hajduk u petak pustio u prodaju ulaznice za dvoboj 3. pretkola Europske lige protiv Intera, Poljud bi u hipu bio rasprodan

Ovako će se to dogoditi u ponedjeljak. Ulaznice idu u prodaju, a raspon cijena je od 80 do 250 kuna. Sjever je 80 kuna, istok 160 i 180 kuna, zapadna tribina stoji 220 i 250 kuna, a cijena je lože B 500 kuna.

Za navijače Intera rezerviran je jug, sektor A, za njih ulaznice stoje 200 kuna. U početku je bilo planirano da najskuplja ulaznica bude 200 kuna, ali u Hajduku su shvatili da je Inter prigoda za veliku zaradu, interes navijača je velik, pa su digli cijene dvadesetak posto u odnosu na prijašnji plan.

Procjenjuje se da će prihod biti veći od pet milijuna kuna.

Inter se već javio Hajduku, sređuje detalje oko boravka u Splitu. Milanezi su planirali spavati u hotel Lav le Meridien, najluksuznijem hotelu na splitskom području, ali tamo nema mjesta. Stoga su se odlučili na spavanje u hotelu Atrium, koji je od Poljuda udaljen tek kilometar i pol. Na popisu koji su Talijani poslali Uefi našao se i Marko Livaja. Nekadašnji junior bijelih mogao bi imati premijeru u dresu Intera protiv svog bivšeg kluba. Gostovanje Intera najveća je Hajdukova utakmica u euro povijesti, nisu bijeli nikada imali tako velikog i značajnog rivala. Baš zbog tih dvoboja s Interom, posebno zbog snažne financijske injekcije, bilo je važno proći Skonto iz Rige. Poraz od 1:0 ružan je i bolan, u rangu Hajdukovih "shelbourna", ali nije imao posljedica. Treneru Miši Krstičeviću sve to je jasno, nije on išao u Rigu izgubiti utakmicu, ali na kraju je najvažnije proći dalje.

– Najvažnije je da smo prošli, šteta primljenog gola. Mlada smo momčad, u formiranju, bit će uspona i padova. U sedam dana imali smo tri važne utakmice, sad nam slijedi Split, to je za nas, u ovom trenutku, važnija utakmica nego ona s Interom – kaže Krstičević.

O Interu još ne želi govoriti, njegova razmišljanja fokusirana su na nedjeljni gradski derbi sa Splitom u koji Hajduk ne ulazi kao favorit. Split se doima jačim ekipom, usto su "crveni" iz Parka mladeži znatno iskusnija momčad.

Krstičevićevom Hajduku nedostaje vezni igrač koji će podvaliti loptu napadačima, to se posebno vidjelo u utakmici sa Skontom. Mijo Caktaš nekako je potonuo, a od njega se očekuje ta prevaga u sredini terena, dok Krstičević među osamnaest nije stavio Dinka Trebotića.

A takav profil potreban je Hajduku. Krstičević jednostavno vapi za Trebotićem, jednim od rijetkih igrača u kadru koji može oplemeniti igru.

Ključne riječi

Komentara 10

BR
branko61
16:29 27.07.2012.

Inter je osvojio Ligu prvaka 3 puta, Kup UEFA 3 puta, Interkontinentalni kup 2 puta Ajax je osvojio Ligu prvaka 4 puta, kup UEFA 1 puta, Kup kupova 1 puta, Europski superkup 3 puta te Interkontinentalni kup 2 puta Štoto se tiče međunarodnih uspjeha ni Ajax nije klub za podcijenjivanje tako da se ne može reći da bijeli nisu nikada imali tako velikog i značajnog rivala iako se ipak Inter smatra većim klubom jer dolazi iz jače, (talijanske) lige

ZE
.zeitgeist.
17:49 27.07.2012.

luanti Učesnisi su možda kod tebe u Bosni, pa se drži svojih portala

LU
luanti
15:47 27.07.2012.

kad dinamo u ligi prvaka zaradi oko 60 mil. kuna novinari se sprdaju kako je najmanje zaradio od svih učesnika a sad pišu o ovih 5 kao da je vrhunac uspjeha (možda za hajduk i je)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije