Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PARTIJA

Hajduk sa 2:1 svladao Red Bull Salzburg!

\'19.07.2011., Poljud, Split - 1. HNL, Hajduk Split -  HNK Sibenik. Ivan Vukovic isticao se svojom borbenoscu.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.01.2013.
u 16:23

Imali su i Austrijanci nekoliko prigoda, ali svaki put na mjestu je bio Lovre Kalinić

Hajduk je u posljednjoj utakmici na pripremama u Turskoj s 2:1 (1:1), pogocima Vukovića u 8. minuti i Jonjića u 79. minuti, svladao austrijski Red Bull Salzburg. Splićani su igrali u sastavu Kalinić – Oremuš, Jonjić, Milović, Jozinović (od 63. Stojanović) – Vršajević, Lima – Vuković, Andrijašević (od 87. Sušić), Caktaš (od 67. Kouassi) – Maglica. Bila je to najbolja predstava bijelih na pripremama, Splićani su stvorili nekoliko odličnih prigoda (Andrijašević, Vuković, Maglica) i pobjeda nad jakim rivalom sasvim je zaslužena.

Imali su i Austrijanci nekoliko prigoda, ali svaki put na mjestu je bio Lovre Kalinić. Prvi pogodak Hajduk je postigao nakon odlične akcije Andrijaševića i Maglice, realizator je bio Vuković, a pobjedu je donio Jonjić poslije ubačaja Stojanovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije