Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski susret

Hajduk ne ide u Cetinje zbog Vukovara

'20.10.2013., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 13. kolo, NK Hrvatski Dragovoljac - NK Hajduk.Igor Tudor, trener NK Hajduka.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
27.10.2013.
u 08:31

Ratne rane, bez obzira kako to netko želi prikazati, još nisu zacijeljene...

Nema ništa od gostovanja Hajduka u crnogorskom Cetinju, koje se trebalo dogoditi 17. studenog. Naime, bijeli su u reprezentativnoj pauzi trebali gostovati kod Lovćena, biti dio proslave 100. rođendana. Dolazak Splićana u Cetinje bio je skrivan dok ga nisu objavili crnogorski mediji.

Hajduk službeno nije objavio ništa, tako da nema nikakve reakcije iz Poljuda. Ali, činjenica je da je na relaciji Split – Cetinje već bio dogovoren i zrakoplov, koji je igrače i vodstvo trebao u jedan dan odvesti u Crnu Goru i vratiti.

Međutim, na kraju je Hajduk odgodio svoj odlazak, vjerojatno će se javiti domaćinima i objasniti svoje razloge. A oni leže u datumu odigravanja utakmice, jer 17. studenog u Hrvatskoj se obilježava dan pada Vukovara i u Hajduku su shvatili da, blago rečeno, na taj dan ne bi bilo primjereno gostovati u Crnoj Gori.

Ratne rane, bez obzira kako to netko želi prikazati, još nisu zacijeljene...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije