Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hajduk dobio svoje pivo – Hajdučko!

Pivica
Carslberg
PR
Autor
PR članak
01.08.2012.
u 14:05

Carlsberg Croatia i HNK Hajduk unaprijedili su ugovor o sponzorskoj suradnji te Hajdučkim pivom, novim pivskim brendom namijenjenim isključivo Dalmaciji, najavili zajedničku akciju "Kuna za Hajduka"

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dugogodišnju globalnu strategiju ulaganja u vrhunski nogomet, Carlsberg je prošle godine realizirao i u Hrvatskoj ostvarivanjem sponzorske suradnje s HNK Hajduk. Nastavak ovog uspješnog partnerstva na današnjoj su konferenciji za novinare potvrdili Sergey Donchev, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia i Marin Brbić, predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk s ugovorom kojim dodatno unapređuju dosadašnju uspješnu suradnju.

Tim su povodom najavili i zajedničku akciju "Kuna za Hajduka" kojom navijačima omogućuju neposredno sudjelovanje i doprinos radu kluba. Tako će navijači sa svakom kupljenom litrom Hajdučkog piva doprinijeti s jednom kunom stvaranju fonda kojim će raspolagati HNK Hajduk. Akcija "Kuna za Hajduka" odvijat će se na području cijele Dalmacije i odvijat će se za vrijeme trajanja sezone od 18. srpnja do 31. prosinca 2012. godine, dok nastavak akcije slijedi od 1. travnja 2013. godine do kraja sezone, nakon čega će se evaluirati postignuti rezultati zajedničke suradnje i definirati okviri nastavka iste.  

Osim imena novog pivskog brenda, koje nosi poseban značaj za Dalmaciju, Hajdučko pivo će kroz svoj pristup na tržištu, sponzorske i marketinške aktivnosti biti usmjereno i na ulaganje u projekte koji će osiguravati dodanu vrijednost i dobrobit za lokalnu zajednicu. Prvi takav projekt ostvaren je u suradnji HNK Hajduk kroz akciju "Kuna za Hajduka", a predstavljajući ju, Marin Brbić, predsjednik HNK Hajduk rekao je:

- Zadovoljstvo mi je što smo s našim partnerima iz Carlsberga osim novog ugovora o sponzorstvu osnažili suradnju i kroz zajedničku promociju novog proizvoda – piva Hajdučko, dio prihoda od kojeg će ići klubu. Hajduk će taj prihod ulagati u razvoj našeg igračkog kadra i stoga pozivam sve navijače i prijatelje Hajduka da podrže naš Hajduk uz ovaj novi, 'hajdučki' proizvod iz Carlsberga.

Nadovezujući se, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Sergey Donchev istaknuo je:

- S ciljem jačanja prisutnosti u Dalmaciji, nedavno smo lansirali Hajdučko pivo čiji okus odgovara preferencijama Dalmatinaca i njihovom idealnom pivskom užitku. I dok komunikacijom odražava prepoznatljiv hajdučki duh, suština ovog brenda nadilazi samo značenje njegova imena jer ćemo dio profita od prodaje Hajdučkog usmjeravati u dobrobit lokalne zajednice koja naravno podrazumijeva i dugoročnu suradnju s HNK Hajduk. Vjerujem da će na ovaj način Hajdučko pivo u pravom smislu riječi opravdati svoje ime u Dalmaciji.        

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MaSpa
14:43 01.08.2012.

Ako se hajdukovac napije od ovog piva, jel se smije ispovraćat ak mu dođe? ili mora trpit poraze, ko prava torcida?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?