Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ambiciozni

Gruzija se kandidira za domaćina nogometnog EP-a 2020.

'sport.....cardiff....18.04.2007. cardiff - odluka o kandidaturi eura hrvatska madjarska 2012/ gradska vjecnica/ michel platini foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
15.05.2012.
u 16:39

Odluku o domaćinstvu Uefa će donijeti krajem 2013. ili početkom 2014. godine, a gruzijski protivnici u utrci za Eurom bit će Turska, Irska, Škotska i Wales

– Gruzija će se kandidirati za domaćinstvo Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine! – istaknuo je gruzijski ministar sporta Vladimer Vardzelašvili.

Prvotni plan Gruzijaca bio je zajednička kandidatura sa susjednim Azerbajdžanom, no njihovi su potencijalni suorganizatori odustali jer se iste godine natječu za ugošćivanje Olimpijskih igara.

– Pokušat ćemo sami dobiti domaćinstvo EP-a – dodao je Vardzelašvili.

Odluku o domaćinstvu Uefa će donijeti krajem 2013. ili početkom 2014. godine, a gruzijski protivnici u utrci za Eurom bit će Turska, Irska, Škotska i Wales. Potonji razmišljaju o zajedničkoj kandidaturi, ali to još nisu objavili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije