Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZNI PROJEKT

Gotova u ljeto 2015.: Ovako će izgledati nova Kantrida

Novi riječki stadion
YouTube
23.09.2013.
u 22:00

Stadion će biti kompletno natkriven, a po završetku prve faze imat će kapacitet od 12 tisuća mjesta

Ulaskom u Europsku ligu porasle su ambicije Rijeke, nogometna euforija vratila se u grad i na dnevni red je došlo, već dulje vrijeme aktivno, pitanje stadiona. Riječani su najavili kako od svibnja 2013. godine kreću u gradnju novog stadiona na Kandtridi koja bi trebala trajati između 12 i 13 mjeseci.

- Travnjak ćemo podići četiri metra zbog podzemnih voda, sve skupa će biti zahtjevno i skupo, ali će stadion biti kompletno natkriven. Po završetku prve faze kapacitet će biti 12 tisuća mjesta (11.000 za domaće i 1.000 za gostujuće navijače) - rekao je predsjednik kluba Mišković za Novi list.

Dodaje kako će se moći nadograditi na 18 tisuća te kako će se izgraditi i 'riječko selo' na Kantridi, s muzejom Rijeke, restoranima, dućanima, hotelom za dnevi odmor igrača, fan shopom.

Dok bude trajala izgradnja novog stadiona, Rijeka će domaće utakmice igrati u Puli, što bi značilo da će cijelu sezonu 2014./2015. igrati na Aldo Drosini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije