Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To mora zaboraviti

Gonzaga: Pobjeda protiv Cro Copa me istaknula u ovom sportu

Gonzaga
Screenshot/youtube.com
14.04.2013.
u 10:37

Ne mogu živjeti u prošlost, to bi bilo vrlo opasno. To što sam pobijedio Cro Copa ne znači da ću slaviti i u svojoj idućoj borbi

Gabriel Gonzaga 2007. godine brutalno je nokautirao Cro Copa i šokirao svijet. Iako nitko nije očekivao njegovu pobjedu, Gonzaga je fantastičnim high kickom uspio iznenaditi našeg borca. Te pobjede i dalje se vrlo rado sjeća, ali ne želi zbog nje živjeti u prošlosti i na staroj slavi.

- Bio je to sjajan meč, ali o njemu više ne razmišljam previše. Ta pobjeda me istaknula u ovom sportu, ali svaka je borba nova priča i moram biti potpuno spreman. Ne mogu živjeti u prošlost, to bi bilo vrlo opasno. To što sam pobijedio Cro Copa ne znači da ću slaviti i u svojoj idućoj borbi. Poraz je uvijek moguć i baš zbog toga za svoje mečeve moram biti maksimalno pripremljen", rekao je Gabriel, a prenosi Fightsite.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije