Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio zvijezdi

Goluža: Drago mi je što Angelina Jolie prati rukomet...

'Croatia\'s head coach Slavko Goluza reacts during their men\'s European Handball Championship match for the third place against Spain in Belgrade January 29, 2012. REUTERS/Ivan Milutinovic (SERBIA  -
'IVAN MILUTINOVIC'
03.08.2012.
u 11:12

– Ja sam zaista mislio na film, ali znate kako je. Novinari to prokomentiraju na svoj način – tvrdi Slavko Goluža.

Iako je u prvom navratu rekao da neće komentirati poruke koje je slavna glumica Angelina Jolie napisala na Twitter-profilu Jolie projecta, hrvatski izbornik ipak je na kraju odgovorio američkoj glumici razgovarajući za Antenu Zagreb:

– Koga sam zgrozio? A meni je žao ako sam to napravio, ali mi je i drago, vidim da i ona onda prati rukomet. Ali, sve u svemu, puno se toga piše, što se i ne kaže. Nešto se kaže pa se to krivo prokomentira, mislim da sam s ovim sve rekao.

Je li vam Anđa manje zgodna zbog toga, pitali su našega izbornika.

– Nije, zašto? Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja nisam tu da dijelim lekcije, imam važnijih obaveza, važnijega posla. I na to sam koncentriran, a ovo su za mene nevažne stvari. Ali neka se piše, bitno da se nešto piše.

Je li to najgore čime ste zgrozili neku ženu?

– Ma ne daj Bože, nisam takva osoba da nekome želim nanijeti zlo, ali čisto sumnjam da je to ona rekla. Ja sam zaista mislio na film, ali znate kako je. Novinari to prokomentiraju na svoj način. Vjerujte mi, ne zamaram se time.

Podsjetimo, Goluža je tada izjavio da ga je pobjeda podsjetila na američki film "Oluja"; što su naši istočni susjedi protumačili kao provokaciju, a Angelina Jolie je napisala da ne treba brkati domoljublje s nacionalizmom i da je šokirana izjavama hrvatskog izbornika nakon utakmice sa Srbijom.

Komentara 57

DU
Deleted user
11:21 03.08.2012.

Iz tog rukometnog duela je izronio Rade Šerbedžija, vero, onakav kakvog ga znamo svi koji pratimo njegove izjave o Hrvatskoj i Hrvatima kad ih daje opušten, za BG medije. Ne ovo ovdje - to je njegova glumačka akademija. Ali, kad progovori u Beogradu - e to je odraz njegovog toka svijesti... I to je najveći plus rukometnog ogleda - da su pale maske. Ili da parafraziram, jednog častiš za stolom, a jednog svežeš u vreću i držiš ispod stola. Kasnije oba pričaju o tebi jednako negativno!

Avatar mohito
mohito
11:23 03.08.2012.

na kraju je to demantirano jer angelina jolie uopce nema svoj twiter profil...ali novinar, umjesto da se bavi sportom Ili da se bar informira), i dalje ceprka po tome i provocira goluzu....halo piskarala, pocnite se bavit sportom, ovo bi trebala bit sportska redakcija.....

CH
chemica
11:21 03.08.2012.

Pa čovjek je jasno rekao da misli na FILM Oluja. Koliko moraš biti malouman pa da iz toga napraviš maltene međunarodni incident...Vrlo je čudno kako su se bedaci na onoj kao i na ovoj strani složili kako je mislio na VOJNU AKCIJU! Patriotizam oliti domoljublje su vam paralizirali mozak. Čak se i centar za čitanje u mozgu našao "zbunjenim" pa je pročitao ono što izbornik nije ni izjavio! Retardinjosi...Dajte se već jednom skinite nama normalnima s one stvari. Hebeno ste naporni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije