Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižna nagrada

Gazetta otkriva: Mandžukić je kandidat za Zlatnu loptu

Bayern, Borussia, Liga prvaka, Mario Mandžukić (1)
Reuters/Pixsell
26.10.2013.
u 13:48

Prema mnogima glavni favorit za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte jest Mandžin suigrač iz Bayerna Franck Ribery

Na kraju svake godine najboljem nogometašu svijeta dodjeljuje se nagrada Zlatna lopta. To je najprestižnija individualna nagrada za nogometaša, a rekorder je Lionel Messi koji ju je osvojio četiri puta zaredom.

Ove godine Zlatna lopta će se dodijeliti 13. siječnja, a iako još nisu objavljeni službeni kandidati, talijanska Gazzetta dello Sport otkrila je 35 od 50 imena koja će kandidirati. Među njima je i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Super Mario s Bayernom je u prošloj sezoni osvojio sve što se osvojiti dalo, a zbog toga je izborio stalno mjesto u početnoj postavi Bayerna.

Ipak, prema mnogima glavni favorit za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte jest Mandžin suigrač iz Bayerna Franck Ribery.

Gazzettina lista kandidata za Zlatnu loptu: Cristiano Ronaldo, Messi, Ribery, Robben, Müller, Ibrahimović, Lewandowski, Neymar, Iniesta, Xavi, Falcao, Mandžukić, Cavani, Schweinsteiger, Bale, Van Persie, Gundogan, Pirlo, Suarez, Rooney, Neuer, Özil, Alaba, Lahm, Reus, Götze, Di Maria , Piqué, Balotelli, David Luiz, Aguero, Yaya Touré, Thiago Silva, Fred, Drogba, Dani Alves i Buffon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije