Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
max! otkriva Tko je tajanstvena Hrvatica

Franka će nastupati za Sloveniju u Londonu!

Max
Foto: Max
1/5
17.02.2012.
u 09:39

Jakov Fak nije jedini! Uz nordijskog olimpijca iz Gorskog kotara koji brani boje Slovenije, na taj korak nedavno se odlučila još jedna hrvatska sportašica, i to s Korčule!

Franka Anić, 21-godišnja sjajna natjecateljica u te-kvon-dou, na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. nastupat će pod slovenskom zastavom. Sportski tjednik Max! pronašao je Franku na Korčuli i otkrio pozadinu njezine odluke – zašto se jedna od naših najperspektivnijih tekvondašica odlučila za Sloveniju.

Put joj je bio olakšan jer joj je majka Slovenka, a mlada Franka postavila je visok cilj – olimpijsku medalju!

Istodobno, Zagreb je kao svoju pripremu bazu za London odabrala najbolja slovenska natjecateljica u te-kvon-dou Nuša Rajher. Vrsnu Slovenku, jednu od najboljih na svijetu u najtežoj kategoriji, na Igrama će voditi hrvatski trener Tomislav Bučanac iz TKD Jastreba, a upravo je Nuša bila među glavnim pregovaračima koji su Franku uvjerili da prijeđe u slovenski tabor. Nuša Rajher uz trenera Hrvata u London ide po zlato! Detaljnu priču pronađite u novom broju Maxa! koji je od subote na kioscima!

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jolly
10:28 17.02.2012.

WTF bi se morao izboriti za nastup na OI u svim kategorijama, odnosno nastup u kvalifikacijama, kompletnih reprezentacija. Ako to mogu: judo, boks, odbojka na pjesku i ostali manje popularni sportovi, morao bi to i tekvando.

FO
FOISZ
16:21 17.02.2012.

Svaka zemlja na OI u tekvandou ima pravo na max. 2 muška i 2 ženska predstavnika u svim kategorijama. Iako je Franka izvrsna tekvandoašica, i želim joj svu sreću na Olimpijadi, ona bi u Hrvatskoj realno bila 7 (A. Zaninović, L. Zaninović, Sumić, Zubčić, Šarić, Matijašević). Zato nemamo ni jednog muškića iz tekvandoa na Olimpijadi... E Franka, Franka - što nisi Franko?

OB
-obrisani-
17:11 17.02.2012.

Nemogu slovenci nigdje računati na iole ozbiljniji plasman bez pomoći rvackog domoljublja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije